Πώς να φορέσεις ένα puffer jacket χωρίς να μοιάζεις με ναυαγό

Κι όμως γίνεται απλά θέλει λίγο δουλίτσα.

Υπάρχουν λίγα πράγματα στη μόδα που είναι τόσο επίκαιρα όσο και πρακτικά. Αυτό είναι το λεγόμενο puffer coat, μια ζεστή και άνετη κατηγορία εξωτερικών ενδυμάτων που είναι ιδανική για αυτές τις έξτρα ψυχρές μέρες και νύχτες.

 

 

Τα ανδρικά puffer jackets κυκλοφορούν εδώ και καιρό, και κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε τα καλύτερα puffer jackets για άντρες κατά τη χειμερινή περίοδο. Από τις νύχτες σας με φίλους μέχρι τις μετακινήσεις σας στο γραφείο εκείνες τις πολύ ψυχρές μέρες, το φουσκωτό μπουφάν σας καλύπτει ολοκληρωτικά.

 

 
 

Το κλασικό φουσκωτό παλτό μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να είναι απαλό και άνετο, με επιπλέον στρώματα που θα σας κρατήσουν λίγο πιο ζεστούς από τα λιγότερο φουσκωμένα ξαδέρφια του, όπως το φθινοπωρινό bomber jacket ή άλλα ανδρικά χειμωνιάτικα μπουφάν. Αν φορεθεί όμως με τον λάθος τρόπο, μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με τον Άντρα της Michelin ή το μικρό αγόρι στο A Christmas Story.

Ας προσπαθήσουμε να αποφύγουμε το δεύτερο και ας βρούμε ένα puffer που θα κρατήσει το σώμα σας ζεστό και το στυλ σας φρέσκο αυτόν τον χειμώνα.

Δες εδώ πως ακριβώς πρέπει να φορέσεις ένα puffer jacket:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved