Μπορείς να κρατιέσαι ζεστός αλλά ταυτόχρονα να μην χάνεις το στυλ σου;

Γίνεται μόνο που θέλει προσπάθεια και γνώσεις.

Μικρές ημέρες, κρύο, αρρώστιες και κρυολογήματα, ρουτίνα. Ναι, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μισήσεις τον χειμώνα, ο οποίος, από ότι φάνηκε και με τα φετινά χιόνια, κορυφώνεται. Ωστόσο, το μόνο πράγμα για το οποίο δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις είναι για έλλειψη στυλ.

Αν ψάχνεις λίγη έμπνευση για τα χειμωνιάτικα ντυσίματα σου είσαι στο κατάλληλο μέρος. Δε χρειάζεσαι αμέτρητα ρούχα και πολύ χρόνο για να χτίσεις όμορφα ανδρικά looks. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να δεις μερικές ιδέες για το πως μπορείς να κάνεις σύγχρονους συνδυασμούς σε ρούχα που ήδη έχεις.

 

 
 

Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις στυλ για μοναδικά ντυσίματα φέτος τον χειμώνα τα οποία είναι πρακτικά και βολικά αλλά είναι ταυτόχρονα και μέσα στη μόδα

Ελάχιστη απόδειξη αυτού, τα κομμάτια που ακολουθούν. Τα must εκείνα πάνω στα οποία θα πατήσει το στυλ σου από τώρα και για τις επόμενες παγωμένες ημέρες.

Τι πουκάμισο πρέπει να φορέσεις το χειμώνα;

Το πιο κλασσικό από όλα τα πουκάμισα ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο γιακά του (διαθέτει τρύπες που του επιτρέπουν να «κουμπώνει» πάνω στο κυρίως «σώμα» του πουκάμισου), την ιδιαίτερη ύφανσή του αλλά και για την αριστοκρατική καταγωγή του (μιας και θεωρείτο το κατεξοχήν ρούχο των φοιτητών του φημισμένου βρετανικού Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά τα μέσα του 19ου αιώνα).

 

 
 

Για να μην μακρυγορούμε, πρόκειται για το εργαλείο που θα προσδώσει εύκολα μια πιο preppy πινελιά σε κάθε casual εμφάνισή (για παράδειγμα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα καλό μάλλινο πουλόβερ σε λεπτή πλέξη και με λαιμόκοψη) αλλά κι ένα κομμάτι που, φυσικά, «δένει» ιδανικά με οποιοδήποτε κοστούμι.

Πώς θα βάλεις το παλτό σου;

Ένα καλό αντρικό παλτό όχι μόνο θα σου δώσει στυλ αλλά θα σε κρατάει ζεστό και θα σε βολέψει ως πανοφώρι για κάθε ντύσιμο σου ακόμα κι αν αυτό είναι αθλητικό. Το παλτό δεν είναι απαραίτητα ένα επίσημο ρούχο, μπορείς να το ‘ανεβάσεις’ ή να το ‘κατεβάσεις’ ανάλογα με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ σου. Ένας ωραίος συνδυασμός που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος τον χειμώνα είναι το φούτερ με το παλτό. Παραδόξως, ένα απλό αθλητικό φούτερ με παλτό κάνουν ωραία αντίθεση στυλ και δείχνουν πολύ στιλάτα μαζί.

 

 

Πώς να ντυθείς επίσημα όταν κάνει κρύο

Για τα επίσημα χειμερινά σου ντυσίματα έχεις πολλές επιλογές για να είσαι καλοντυμένος. Για κομψά ντυσίματα επίλεξε το καρό μοτίβο το οποίο θα σου δώσει αμέσως ένα κλασσικό, σοφιστικέ στυλ. Ιδιαίτερη επιλογή για τα κουστούμια σου είναι να τα συνδυάσεις με ένα ζιβάγκο πουλόβερ. Κάτι ακόμα που δεν αφορά τα ρούχα σου αλλά τα αξεσουάρ σου είναι το να προσθέσεις λεπτομέρειες όπως ένα ωραίο χειμωνιάτικο κασκόλ ή έναν μπερέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved