Τους ξέρουμε, τους παρατηρούμε και παίρνουμε το καλό παράδειγμα.

Δεν θα μπορούσατε να την πείτε βαρετή χρονιά για ανδρικά ρούχα, έτσι δεν είναι; Κοιτάζοντας πίσω, η ανδρική μόδα, ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διαφορετικά, πολύχρωμα και εκφραστικά ξόρκια που είχαμε εδώ και πολύ καιρό. Τα ρούχα έγιναν ξανά διασκεδαστικά.

Ο άντρας βγαίνει από την αυστηρότητα του και απολαμβάνει τη ζωή με κάθε τρόπο.

 

 
 

Οι τάσεις στα ανδρικά ρούχα ήταν χαοτικές και αντιφατικές. Οι άνθρωποι αφήνονται. Οι άντρες είχαν αυτοπεποίθηση. Ο μινιμαλισμός με λεπτή εφαρμογή βρέθηκε να ξεχωρίζει. Όλα επιτρέπονται πλέον, αρκεί να σκάει όμορφα στο μάτι.

Δες εδώ τους πρώτους 10 πιο καλοντυμένους άντρες για το 2022:

 

 

Αυτή ήταν η χρονιά που ο 23χρονος Timothée Chalamet και ο 66χρονος Pierce Brosnan μπορούσαν να γίνουν και οι δύο style icons. Η δεκαετία του ’90 ήταν trend, αλλά και οι δεκαετίες του ’70, του ’50 και του ’80. Η προσαρμογή χαλάρωσε, η βιωσιμότητα έγινε σοβαρή και δεν έλειψαν οι επωνυμίες που το γύρισαν στο sustainability.

 

 
 

Αυτό που έχει σημασία για τον μέσο τύπο είναι το εξής: επιλογές. Περισσότερα από αυτά από αυτά που είχαμε εδώ και πολύ καιρό. Επίσης: Περιβάλλον, όλα γίνονται για την βιωσιμότητα του πλανήτη αλλά και του ανθρώπου.

Αυτή μπορεί να είναι η πιο συναρπαστική εποχή που γνώρισε η ανδρική μόδα, ίσως ever. Και σε μια χρονιά που όλα τα στοιχήματα είχαν κλείσει, αυτοί οι 25 πιο καλοντυμένοι άντρες ήταν εκεί για να μας δείξουν πώς γίνεται, παραβιάζοντας τους κανόνες ή διατηρώντας το κλασικό, το μήνυμά τους ήταν το ίδιο: φορέστε ό,τι θέλετε και κάντε το με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Δες εδώ τους υπόλοιπους 15 πιο καλοντυμένους άντρες για το 2022:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved