Δεν είναι κάτι το δύσκολο να το φορέσεις αλλά σίγουρα χρειάζεται μία κάποια γνώση του στυλ για να το συνδυάσεις.

Για το κρύο του χειμώνα πρέπει κάτι να κάνουμε, κάπως να ζεσταθούμε, μεταξύ των στιλιστικών τάσεων που σε αφορούν διακρίνεται η ξαφνική επιστροφή του ζιβάγκο. Ναι το ζιβάγκο δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Αλλά όμως πρέπει να μάθεις να το φοράς.

Δεν θα σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου, αφού δεν θα χρειάζεται να ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου με μεγάλη συχνότητα. Ειδικά αν μάθεις να φοράς τα ζιβάγκο που έχεις ξεχάσει στη ντουλάπα σου χρόνια τώρα.

 

 
 

Το ζιβάγκο είναι ένα διαχρονικά αντικρουόμενο ρούχο που έχουμε ταυτίσει με τους Beatniks, το geek style και τον Ανδρέα Παπανδρέου- ok και τον Steve Jobs. Η αλήθεια είναι πως πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν φορέσει ζιβάγκο και όχι δεν είναι ανάγκη να είσαι κουλτουριάρης για να φορέσεις ένα ζιβάγκο.

 
 
 

Σήμερα επανέρχεται στο προσκήνιο, χάρη στην πρωτοβουλία μεγάλων οίκων μόδας, οι οποίοι αναβιώνουν την ξεχασμένη μόδα του ζιβάγκο και μάλιστα με αρκετά προχωρημένους τρόπους. Το ζιβάγκο είναι ένα ρούχο βασικό για τον άνδρα και πρέπει να το ανακαλύψεις ξανά.

 

 

Οι τάσεις της μόδας πολλές φορές έρχονται και φεύγουν. Γι’ αυτό το λόγο, σημαντικό είναι η γκαρνταρόμπα σου να απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό από βασικά, κλασικά κομμάτια. Έτσι, οι αλλαγές στις τάσεις τις σεζόν δεν θα σε επηρεάζουν. Το ζιβάγκο είναι ένα τέτοιο κλασικό κομμάτι.

 

 

Ένα τέτοιο κομμάτι για αυτή τη σεζόν αποτελεί το χειμωνιάτικο ζιβάγκο σου και πρέπει να το καταλάβεις. Ζεστό, με καλό ύφασμα είναι μία ιδανική επιλογή για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες του χειμώνα. Εφαρμόζει όμορφα στον κάθε άνδρα, ταιριάζει με τη πλειονότητα των υπολοίπων χειμωνιάτικων ρούχων και φοριέται με ποικίλους τρόπους

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved