10 στυλιστικά λάθη που θα σε στείλουν στην κόλαση της αισθητικής

Κάθε ένα που διαπράττεις σε στέλνουν όλο και πιο μακριά από την αισθητική ολοκλήρωση.

Το στυλ, ειδικά το αντρικό, είναι μια δυσεπίλυτη εξίσωση και όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο λένε ψέματα ή δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε. Η δυσκολία δεν έχει να κάνει με όλα εκείνα τα ρούχα που θεωρούνται υψηλής αισθητικής. Αυτά είναι εύκολο να τα βάλεις στην ντουλάπα σου, το μόνο που χρειάζονται είναι λεφτά, αλλά δεν αρκούν αυτά. Αν ήταν έτσι θα είχαμε γεμίσει από κλώνους του Steve McQueen που θα φορούσαν τα ρούχα του. 

 Αντί για αυτόν έχουμε πολλούς που μιμούνται τον Timothée Chalamet.

 

Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με τους συνδυασμούς των ρούχων. Δύο καλαίσθητα ρούχα μαζί μπορούν κάλλιστα να δώσουν ένα καταστροφικό αποτέλεσμα. Επίσης αρκεί μια μικρή λεπτομέρεια, ίσα-ίσα ορατή για να ναυαγήσει το σύνολο. Ο παρών οδηγός δεν έχει σκοπό να σε πάρει από το χεράκι και να σου δείξει όλα τα ρούχα που πρέπει να έχεις και το πώς πρέπει να τα συνδυάσεις. Θα κάνουμε κάτι πολύ πιο εύκολο, θα πάμε από τον άλλο δρόμο, δια της ατόπου. 

 

 

Για να μάθεις να ντύνεσαι σωστά πρέπει πρώτα να μάθεις να μην ντύνεσαι λάθος. Τα λάθη είναι πιο εύκολο να τα βάλουμε σε μια λίστα και έτσι στα παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες. Τώρα καταλαβαίνεις ότι το αντρικό ντύσιμο μπορεί να είναι μια απλή υπόθεση, αλλά καθόλου απλοϊκή. 

Επένδυσε σε καλά διαχρονικά κομμάτια που θα χαρείς για χρόνια και η αισθητική τους δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί για τον επόμενο αιώνα και μάθε να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Έχεις διανύσει ήδη κάτι παραπάνω από τη μισή απόσταση και η Κόλαση έχει αρχίσει να απομακρύνεται. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved