Είναι κανόνας να μάθεις να ντύνεσαι νεανικά και μετά τα πρώτα «άντα».

Το αιώνιο δίλημμα είναι αν πρέπει να ντύνεσαι όπως πρέπει για την ηλικία ή αν πρέπει να ντύνεσαι λίγο πιο σικ και πιο μοντέρνα για να μην νιώθεις γέρος. Αυτό πάντα ταλαιπωρούσε πολύ κόσμο και τώρα πρέπει να το λύσουμε επιτέλους.

Εάν είσαι πάνω από 40 ετών και θέλεις να ντύνεσαι καλύτερα, υπάρχουν μερικοί πολύ απλοί τρόποι για να το καταφέρεις, καθώς, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ της “μόδας” και του “στυλ” – και το κλειδί για το ντύσιμο μετά τα 40 είναι να ευνοηθεί το τελευταίο.

 

 
 

Από την άλλη είναι στιγμές που πρέπει να φοράς και κάτι πιο νεανικό για να αποκτάς αυτοπεποίθηση και να αισθάνεσαι νέος. Το όπως αισθάνεται κανείς είναι πολύ σημαντικό. Βέβαια το νεανικό ντύσιμο έχει και τις παγίδες του.

Δες εδώ μερικές συμβουλές για το συγκεκριμένο δίλημμα:

 

 

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το να είσαι άνω των 40 ετών δεν σημαίνει ότι είσαι γέρος, και φυσικά δεν πρέπει να ντύνεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, καθώς δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει “οι άντρες άνω των 40 πρέπει να ντύνονται έτσι, και οι άντρες κάτω των 40 πρέπει να ντύνονται έτσι…”

Δεν πρέπει όμως να νομίζεις πως είσαι και 15 χρονών έτσι, γιατί αυτό θα χτυπήσει άσχημα στο στυλ σου και θα φανεί παράταιρο.  

 

 
 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άντρες σε αυτή την ηλικία είναι η εύρεση των σωστών ρούχων, γιατί κακά τα ψέματα πολλές μάρκες στοχεύουν σε νεότερους άνδρες – ή ακόμα και σε εφήβους. Αυτό ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε τρομάζει, καθώς εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε λέγοντας σου τι πρέπει να λάβεις υπόψη όσον αφορά το ντύσιμο σου.

Πρέπει λοιπόν να έχεις μία συγκεκριμένη ισορροπία στο ντύσιμο σου και να μην το παρακάνεις. Πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα από το σοβαρό ντύσιμο της ηλικίας σου αλλά και το πιο νεανικό στυλ που σε ανανεώνει.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved