Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γυαλιά μάλλον.

Εκτός από τo remix στο White Rabbit και το εντυπωσιακό deja vu, οι θεατές του The Matrix Resurrections θα δουν το καστ να φοράει μια νέα σειρά γυαλιών ηλίου που σχεδιάστηκαν κατόπιν παραγγελίας από τον σχεδιαστή Tom Davies για την τέταρτη δόση του franchise επιστημονικής φαντασίας. Ακόμα καλύτερα, μπορούν να πάνε να αγοράσουν το αγαπημένο τους ζευγάρι online.

 

 
 

Γιατί αυτά τα γυαλιά είναι σημαντικά;

Η βετεράνος σχεδιάστρια κοστουμιών Lindsay Pugh αρχικά ζήτησε από τον Βρετανό κατασκευαστή γυαλιών να παράσχει 200 ​​ειδικές αποχρώσεις για το The Matrix Resurrections. (Η ταινία παίζεται τώρα στους κινηματογράφους και στο HBO Max)

Ποιος φοράει τι;

Το κομψό μοντέλο «Mr. Anderson" και το μοντέλο "Hero" φοριούνται από τον Neo (Thomas Anderson) του Keanu Reeves και την Trinity της Carrie-Anne Moss, ενώ το Lexy με τα μάτια της γάτας είναι για τον νεοφερμένο χαρακτήρα της Erendira Ibarra με το ίδιο όνομα.

 

 

Μια νέα απόδοση των στρογγυλών γυαλιών ηλίου του Morpheus και των παλιών Agents επίσης βρίσκονται στη συλλογή των εννέα κομματιών.

 

 
 

Γιατί πρέπει να τα φορέσεις κι εσύ;

«Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει τίποτα στη δημιουργική βιομηχανία που να έχει τόσο θεμελιώδη επίδραση στην εμφάνιση κάποιου όσο τα γυαλιά. Ένα καλοσχεδιασμένο ζευγάρι γυαλιών μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται έναν ηθοποιό στην οθόνη», είπε ο Davies.

«Τα γυαλιά που φορούσαν οι χαρακτήρες του The Matrix είναι βασικό στοιχείο κάθε εμφάνισης τους, επομένως αυτή ήταν η πιο δημιουργικά προκλητική παραγγελία του Χόλιγουντ που είχα ποτέ».

Με τιμή από $69 έως $495, η συλλογή γυαλιών ηλίου Tom Davies Matrix Resurrections είναι διαθέσιμη online.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved