Ήρθε ο καιρός να τις δοκιμάσεις με τον σωστό τρόπο.

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από τα πεσμένα παντελόνια. Και αν το παντελόνι σας δεν είναι προσαρμοσμένο στο μέγεθος της μέσης σας, θα δυσκολευτείτε να το κρατήσετε άνετα εκεί που πρέπει.

Και κάπου εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι τιράντες

Είναι παράλογο να συνεχίζετε να τραβάτε το παντελόνι σας όταν μπορείτε να το κρατάτε σταθερά στη θέση τους με ένα ζευγάρι τιράντες. Αυτό το διαχρονικό αξεσουάρ δεν φαίνεται να φεύγει ποτέ από τη μόδα, πιθανότατα γιατί χωρίς αυτό, θα είχαμε γενιές ανδρών κολλημένες μόνο με ανδρικές ζώνες, για όλη την αιωνιότητα.

 

 
 

Ναι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να δοκιμάσουν και κάτι διαφορετικό. Έχεις λοιπόν βαρεθεί με τις ζώνες και θέλεις κάτι πιο εκλεπτυσμένο; Σου έχουμε ένα καλό ζευγάρι τιράντες.

 

 

Ευτυχώς, οι καλύτερες αντρικές τιράντες έχουν γλιτώσει τους άντρες από το να τυλίγουν ένα στενό κομμάτι δέρματος γύρω από τη μέση τους και έχουν παρουσιάσει μια κομψή εναλλακτική που ανεβάζει σχεδόν κάθε ντύσιμο στο επόμενο επίπεδο. Όλα αυτά κρατώντας το παντελόνι σας ψηλά.

Είτε θέλετε να προσθέσετε ορισμό στην εμφάνιση του γραφείου σας είτε να δείξετε το αληθινό σας στυλ στην πόλη, εδώ είναι ο πλήρης οδηγός των ανδρών για το πώς να φοράτε τιράντες για κάθε περίσταση.

 

 
 

Ποιες τιράντες να πάρετε για το δικό σας στυλ;

Οι τιράντες με κλιπ συνδέονται με το σορτς ή το παντελόνι σας με ένα ειδικό κούμπωμα. Το κύριο πλεονέκτημα τους είναι η ευελιξία τους, αφού μπορείτε να τις φορέσετε σχεδόν με οποιοδήποτε παντελόνι ή σορτς.

Έτσι, αν προτιμάτε casual ντύσιμο, οι τιράντες με κλιπ είναι ιδανικές, καθώς συνδυάζονται καλά με τα καλύτερα τζιν για άνδρες, σορτς πόλης και άλλα φανταχτερά στυλ μόδας.

 

 

Στις τιράντες τύπου Χ, οι ιμάντες συναντώνται στη μέση της πλάτης σας, όπου διασταυρώνονται πριν συναντηθούν στο αντίθετο άκρο στο πίσω μέρος του παντελονιού σας. Συνήθως, οι τιράντες σχήματος Χ συναντώνται σε δύο σημεία στο πίσω μέρος του παντελονιού σας.

Έτσι, πρέπει να κουμπώσετε την τιράντες στο παντελόνι σε τέσσερα διαφορετικά σημεία (δύο πίσω και δύο μπροστά).

Με τις τιράντες σχήματος Y, θα παρατηρήσετε ότι οι ιμάντες συναντώνται επίσης στη μέση της πλάτης σας, αντί να σταυρώνετε και να περιπλανηθείτε σε δύο διαφορετικά σημεία του παντελονιού σας.

 

 
 

Γιατί οι τιράντες δεν είναι μόνο επίσημο ένδυμα

Κάθε λάτρης των τιραντών θα σας πει ότι δεν είναι μόνο κομψές αλλά και ένα από τα πιο ευέλικτα αξεσουάρ ενός άνδρα.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια τολμηρή δήλωση σε επίσημες εκδηλώσεις, όπως πάρτι του γραφείου και σε γάμους, από το να προσαρμόσετε το ντύσιμό σας με τιράντες.

Για επίσημες εκδηλώσεις, πηγαίνετε πάντα για μια τιράντα που ταιριάζει με το θέμα της ημέρας. Για παράδειγμα, εάν είστε γαμπρός, πιθανότατα θα θέλετε να επιλέξετε τιράντες που ταιριάζουν με τα παπούτσια της νύφης σας, τα αξεσουάρ ή ακόμα και μια ανθοδέσμη.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved