Ναι, εντάξει δεν είναι κακό να μοιάζεις με τον πατέρα σου αλλά πλέον η μόδα έχει προχωρήσει λίγο…

Ίσως να σου φαίνεται πολύ εύκολο αλλά όμως το να συνδυάσεις ένα blazer με το jean σου μόνο εύκολο δεν είναι. Ναι το ξέρουμε πως είναι το απόλυτο look αν θέλεις να δείχνεις την ίδια στιγμή πιο επίσημος αλλά και χαλαρός. Πως όμως θα το καταφέρεις τώρα αυτό;

 

top

 

Εντάξει δεν είναι πυρηνική φυσική σίγουρα αλλά θέλει λίγο προσοχή για να μην μοιάζεις με τις φωτογραφίες του πατέρα σου πίσω από το παρελθόν.

Μπορείς να το κάνεις σωστά και να μοιάζεις βγαλμένος από κάποια κουλ ιταλική ταινία του ’60, μπορείς να το κάνεις και λάθος και να μοιάζεις σαν παρουσιαστής στο Top Gear.

 

 
 

Από πού όμως πρέπει να αρχίσει κάποιος;

Σιγά σιγά. Πρώτα τα βασικά. Πρέπει να βεβαιωθείς πως έχεις στην ντουλάπα σου τα απαραίτητα εργαλεία, δηλαδή ένα τουλάχιστον blazer κι ένα jean. Εντάξει; Check και ξεκινάμε. Τώρα αν δεν έχεις καν αυτά τότε τι να πω. Πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά. Ποιος όμως δεν έχει ένα τουλάχιστον jean στην ντουλάπα του; Εντάξει δεν έχουμε όλοι blazer αλλά καλό είναι να προμηθευτούμε ένα ή δύο μιας και είναι αρκετά χρήσιμα και στυλάτα.

Εδώ θα βρεις κάποια καλά jean:

 

 

Για αρχή πρέπει να είσαι βέβαιος για την ποιότητα των ρούχων σου. Από εκεί ξεκινάει το όλο πράγμα, αν δεν έχεις κάποιο ποιοτικό ρούχο τότε πρέπει να αρχίσεις από εκεί. Η ποιότητα του υφάσματος είναι το παν. Αν το ύφασμα δεν είναι καλό δεν θα κάτσει σωστά πάνω στο σώμα σου.

Για παράδειγμα πρέπει να ξέρεις πως δεν παίρνουμε το πάνω μέρος ενός κουστουμιού και ξαφνικά το βαφτίζουμε blazer. Ο περισσότερος κόσμος αυτό κάνει και φυσικά είναι λάθος. Ψάξε στην αγορά και βρες blazer που είναι φτιαγμένα γι’ αυτό τον συνδυασμό, δηλαδή με jean. Το ύφασμα τους θα είναι κατάλληλο για τον συνδυασμό με denim.

 

 
 

Που μπορείς να βάλεις blazer με jean;

Μπορείς να το βάλεις παντού, ειδικά σε αστικό περιβάλλον. Είναι ένα ντύσιμο που θα σε αποζημιώσει κυριολεκτικά. Είναι επίσημο όσο πρέπει για γραφείο και συναντήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να φορεθεί σε οικογενειακές στιγμές και βόλτες με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου.

Είναι ένα ντύσιμο για όλες τις περιστάσεις και γι’ αυτό οφείλεις να το κάνεις και σωστά.

Δες εδώ μερικά ποιοτικά blazer που μπορείς να βρεις στην αγορά:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved