Οι Metallica κάνουν κοινωνικό έργο για τους οικοδόμους με τις νέες Wolverine μπότες τους

Κι όμως τώρα μπορείς να φορέσεις στην οικοδομή τις μπότες των Metallica.

Αν είσαι οικοδόμος, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, μπογιατζής, αν τέλος πάντων εργάζεσαι στην οικοδομή, τώρα ξέρεις πως μπορείς να βασιστείς σε ένα ζευγάρι πολύ γερά και αξιόπιστα παπούτσια, για την ακρίβεια μπότες. Ναι είναι αλήθεια, οι Metallica βγάλανε τις δικές τους μπότες μόνο και μόνο για να στηρίξουν την…οικοδομή και κυρίως αυτούς που εργάζονται μέσα σε αυτήν.

 

 

Ναι οι Metallica το έχουν ρίξει κι αυτοί στα sustainable communities (είναι της μόδας τώρα αυτό το sustainable) με το να υποστηρίζουν το εργατικό δυναμικό με τον τρόπο τους. Και ο δικός τους τρόπος είναι να φτιάξουν ένα ζευγάρι μπότες σε συνεργασία με την θρυλική εταιρία Wolverine.

 

 
 

Επίσης έχουν σκοπό να παλέψουν για την παγκόσμια πείνα…χμμμ..πολύ καλό κι αυτό, από την άλλη όμως τελευταία που τσέκαρα το fee που παίρνουν για μία συναυλία δεν πέφτει κάτω από ένα εκατομμύριο δολάρια με τίποτα. Με λίγα λόγια εδώ κάποιο λάκκο έχει η sustainable φάβα των Metallica. Σαν να μυρίζει πλυντήριο…Αλλά oκ, ας παραμείνουμε στην είδηση. Ναι οι Metallica έγιναν και παπουτσοποιοί εκτός από βασιλιάδες του (Κάποτε) trash metal.

 

 
 

Το Non profit που έχουν στήσει είχε την ιδέα αυτής της συνεργασίας για τις μπότες. Όντως οι μπότες αυτές είναι καλές και πολύ ποιοτικές κι έχουν και σίδερο στα δάχτυλα, έτσι γιατί πρέπει να κλωτσήσουμε εκεί που ξέρει την παγκόσμια πείνα για να μάθει.

Το Metallica Scholars Initiative έχει σκοπό να διδάξει όσους μαθητές επιθυμούν να μάθουν ένα παραδοσιακό επάγγελμα τεχνικού οικοδομής και μάλιστα με πολύ λίγο κόστος. Οπότε αν θέλεις να γίνεις υδραυλικός μάλλον πρέπει να το σκεφτείς.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved