The Explorer Club: Αντλούμε έμπνευση από τη φύση δημιουργώντας άνετα και ζεστά φθινοπωρινά look

Κάθε χρόνο το φθινόπωρο μας παρακινεί να «κυνηγήσουμε» νέες περιπέτειες. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε να μην αφήνουμε τα Σαββατοκύριακά μας να μένουν ανεκμετάλλευτα, αλλά βρίσκουμε διαρκώς διασκεδαστικές αφορμές, όπως αστικές περιηγήσεις, πεζοπορίες σε καταπράσινα τοπία, υδάτινες διαδρομές με κανό ή καγιάκ, μέσα από τις οποίες μοιραζόμαστε χρόνο με την υπόλοιπη παρέα και ερχόμαστε σε επαφή με την πιο περιπετειώδη εκδοχή μας.    

Διότι τις ώρες που περιπλανιόμαστε με τους κολλητούς μας σε ιστορικές συνοικίες της πόλης, σε δύσβατα μονοπάτια και κατάφυτες πλαγιές, έχουμε τη δυνατότητα να δραπετεύουμε από την πραγματικότητα, να κάνουμε για λίγο στην άκρη όσα μας προβληματίζουν και να ανακαλύπτουμε τους ασταμάτητους explorers που «κρύβουμε» μέσα μας. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως, για να διατηρήσουμε αυτό το αίσθημα της ανακάλυψης και τις υπόλοιπες ημέρες; Πώς θα παραμείνουμε σε σύνδεση με τη φύση και την πιο άνετη και περιπετειώδη εκδοχή μας, ενώ ελισσόμαστε στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας;

Κι όμως, η απάντηση που ζητάμε βρίσκεται στην ντουλάπα μας. Διότι εμπλουτίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με πρακτικά κομμάτια εμπνευσμένα από την ομορφιά του πλανήτη, outwear επιλογές που μας «αγκαλιάζουν» με ένα αίσθημα ηρεμίας και πρακτικές γραμμές σε γήινες αποχρώσεις, θα διαθέτουμε ό,τι χρειαζόμαστε, ώστε να μετατρέψουμε το φετινό φθινόπωρο σε μία διαρκή και απολαυστική εξερεύνηση. Αν βρίσκεσαι και εσύ σε αυτό το mood, λοιπόν, ιδού τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις τώρα.

#1 Βιώσιμες καινοτομίες σε πρακτικά και άνετα outfit

Τα βασικά κριτήρια για να επιλέξουμε τα ρούχα που μας συντροφεύουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα, είναι η άνεση και η ζεστασιά που μας προσφέρουν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε σύνολα που θα εφαρμόζουν τέλεια πάνω μας και την ίδια ώρα, θα μας επιτρέπουν να έχουμε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και θα μας παρέχουν ασυναγώνιστη άνεση. Διότι ακόμη και τις ώρες που είμαστε στον δρόμο ή το γραφείο, θέλουμε να νιώθουμε χαλαροί και ήρεμοι, όπως όταν θα ήμασταν στη φύση. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσουμε σε στυλάτα σχέδια κατασκευασμένα από βιώσιμες καινοτομίες, τα οποία συνάδουν με έναν eco-friendly τρόπο ζωής, ενώ μας παρέχουν και μία αίσθηση ζεστασιάς, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για παράδειγμα, τεχνολογίες όπως το TH-Warm Lightweight Warmth, το Mono Material και το TH-Cool, τις οποίες μπορούμε να ανακαλύψουμε στη νέα ανδρική φθινοπωρινή κολεξιόν της TOMMY HILFIGER, «The Explorer Club», είναι ό,τι χρειαζόμαστε. Η συγκεκριμένη συλλογή δε, είναι εμπνευσμένη από τα Απαλάχια Όρη και την κατάκτησή τους, ενώ διαθέτει πρακτικές γραμμές που μας προσφέρουν μοναδική άνεση και μας μεταδίδει το ανεπανάληπτο αίσθημα της ανακάλυψης και της ηρεμίας που αισθανόμαστε, όταν περιηγούμαστε σε μαγευτικά φυσιολατρικά τοπία.

EXPLORER2

 

#2 Διαχρονικά pops, καρό και ριγέ μοτίβα που συνθέτουν μοναδικά transitional layers

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν αναλογιστούμε ότι επενδύουμε δύο με τρεις φορές τον χρόνο ένα συγκεκριμένο budget για την γκαρνταρόμπα μας, θέλουμε τα κομμάτια που επιλέγουμε να ξέρουμε ότι θα παραμείνουν σύγχρονα, στυλάτα και σαν καινούργια, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που για μία ακόμη χρονιά, θα παραμείνουμε πιστοί των διαχρονικών μοτίβων που έχουν «απογειώσει» στο παρελθόν τις εμφανίσεις μας, όπως το καρό και το ριγέ. Γιατί; Διότι τα συγκεκριμένα μοτίβα συνδυάζονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας μοναδικά transitional layers που μας προσφέρουν άνεση και ζεστασιά, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Για παράδειγμα, ένα καρό πουκάμισο σε κόκκινες και σκούρες αποχρώσεις, ένα άνετο μονόχρωμο hoodie, ένα αμάνικο quilted jacket ή εναλλακτικά, ένα πλεκτό stadium jacket με ρίγες, είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια-«κλειδιά» του φετινού φθινοπώρου, που αξίζει να αποκτήσουμε για να ελισσόμαστε με στυλ και άνεση, κάθε μέρα. Σε κάθε περίπτωση, τα t-shirt με τις statements στάμπες, παραμένουν η κατάλληλη βάση πάνω στην οποία θα τοποθετήσουμε layers από υφές, για να πετύχουμε ένα μοντέρνο και cosy αποτέλεσμα.

EXPLORER3

#3 Ευκολοφόρετες γήινες αποχρώσεις που μας κάνουν να νιώθουμε «ένα» με τη φύση

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε τα χρώματα και να τα ονοματίσουμε, ειδικότερα να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους, χωρίς να βγούμε έξω συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω μας. Συνεπώς, καλό θα ήταν να κινηθούμε σε πιο safe «μονοπάτια», επιλέγοντας κυρίως γήινες αποχρώσεις, οι οποίες συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα και μεταξύ άλλων, μας κάνουν να νιώθουμε «ένα» με τη φύση.

Λαδί, μπλε, λευκό, μαύρο, κόκκινο και γκρι, καθώς και οι πιο σκούροι ή πιο φωτεινοί τόνοι που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα, αποτελούν τους «συμμάχους» που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε λίγο πιο τολμηροί και δημιουργικοί με τις εμφανίσεις μας, δημιουργώντας μοντέρνα σύνολα, τα οποία θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε διαφορετικές πτυχές του στυλ μας. Έτσι και αλλιώς, η ακατέργαστη ομορφιά της φύσης αποτελεί για εμάς μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης, από την οποία θα επωφεληθούμε φέτος το φθινόπωρο για να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας.

 

EXPLORER4

 

Ας μην χάνουμε χρόνο, λοιπόν. Μία διαδικτυακή επίσκεψη στο e-shop της TOMMY HILFIGER θα μας αποκαλύψει το «The Explorer Club», δηλαδή τη νέα φθινοπωρινή συλλογή, την οποία μπορούμε να βρούμε τώρα στο Golden Hall και το The Mall Athens στην Αθήνα, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα. Μέσα από μοναδικά κομμάτια που είναι εμπνευσμένα από την αγάπη μας για τη φύση και την εξερεύνηση, θα αντλήσουμε ιδέες για τους πρωτότυπους, ζεστούς και άνετους συνδυασμούς, οι οποίοι θα μας συντροφεύσουν στις νέες μας φθινοπωρινές εξορμήσεις. Με λίγα λόγια, εκεί θα ανακαλύψουμε τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, ώστε να συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις «κρυφές» ομορφιές της φύσης και της πόλης μας και έτσι, να παραμείνουμε σε επαφή με την πιο περιπετειώδη πλευρά μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved