Μήπως ήρθε η στιγμή να επενδύσεις σε ένα χειμερινό παλτό;

Μάλλον είναι η κατάλληλη ώρα.

Το ανδρικό παλτό είναι ιδιαίτερα γνωστό και προτιμάται από τις μικρότερες ηλικίες, γιατί είναι άνετο και δεν περιορίζει τις κινήσεις.

Είναι ένα παλτό που θα δεις σε ένα ανήλικο παιδί που πάει σχολείο, σε ένα φοιτητή, ακόμα όμως και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Είναι μια πολύ καλή επιλογή που συνδυάζετε αρκετά εύκολα.

Παρόλα αυτά, είναι ένα παλτό που δε συνδυάζεται με αθλητικά παπούτσια.

 

 

Σε γενικές γραμμές, ένα παλτό, όπως ακριβώς ισχύει και για κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, πρέπει να έχει καλή εφαρμογή, ειδικότερα δε στους ώμους και τα μανίκια - πρόκειται για τα σημεία εκείνα στα οποία ουσιαστικά κρίνεται το κομμάτι που έχεις διαλέξει και, ως εκ τούτου, η εικόνα σου.

 

Ακόμα και τα sneakers θεωρούνται απαγορευτικό στο συνδυασμό τους με ένα τέτοιο παλτό. Επίσης, εκτός από τα αθλητικά παπούτσια, απαγορεύεται και οποιοσδήποτε αθλητικός ρουχισμός και εξοπλισμός.

 
 

Οκ, μπορεί να το έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου με άντρες κάποιας ηλικίας (ενδεχομένως, ακόμη και με τον ίδιο σου τον παππού) όμως η αλήθεια είναι ότι το παλτό αποτελεί ένα κομμάτι που δεν «χαμπαριάζει» ιδιαίτερα από ηλικίες, μόδες κι εποχές -στην τελική ανάλυση, μπορείς να το δεις να το «μοστράρει» τόσο ο τεράστιος Humphrey Bogart σε κάποια ταινία του, όσο και ο Kanye West, σε κάποια από τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Δες εδώ μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα παλτό εκεί έξω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved