Γιατί πρέπει να έχεις έστω ένα shearling jacket στην ντουλάπα σου;

Το κρύο έρχεται κι εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος.

Εντάξει το ξέρουμε πως δεν θέλεις να μοιάζεις με κάουμποι αλλά την ίδια στιγμή θέλεις να κρατιέσαι ζεστός μέσα στο κρύο του χειμώνα. Είναι κάτι αναγκαίο να έχεις ένα shearling jacket στην ντουλάπα σου γιατί αυτό το ρούχο εκτός από το τρομερό του στυλ μπορεί να σε κρατήσει ζεστό για ώρες. Είναι όμως ένα ακριβό μπουφάν.

Για να μη δώσεις μια περιουσία όμως, μπορείς να αγοράσεις ένα παλτό, το οποίο έχει μάλλινη επένδυση μόνο στο γιακά. Επίσης, αν ανασηκώσεις το γιακά μπορείς να προστατευτείς από τον έντονο αέρα χωρίς να κρυώσεις.

 

 

Το κλασικό χρώμα του shearling παλτού είναι το καφέ, σκούρο ή ανοιχτό. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, αγόρασε το παλτό σου σε μπλε χρώμα, γκρι ή πράσινο. Θα είναι βαμμένο, αλλά αν είναι αυθεντικό δε θα ξεθωριάσει και θα δείχνει πολύ κομψό. Μπορείς να το φορέσεις ακόμα και σε μια επίσημη περίσταση, αν έχει πολύ κρύο.

 

 
 

To shearling jacket είναι ένα χοντρό παλτό φτιαγμένο από δέρμα αρνιού με χοντρή μάλλινη επένδυση. Είναι ιδανικό για τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες, ειδικά αν ζεις σε κρύες περιοχές, όμως είναι δύσκολο να το φορέσεις επειδή είναι τόσο χοντρό, που μοιάζει άκομψο. Πρέπει να ξέρεις πως να το φορέσεις γιατί αλλιώς πάει χαμένη η ομορφιά του.

 

 
 

Η αλήθεια είναι ότι τα παλτό αυτά κοστίζουν περίπου 500€ όταν είναι αυθεντικά, ενώ μπορείς να βρεις fake σε πολύ καλύτερη τιμή. Ωστόσο, το αυθεντικό shearling παλτό δείχνει πολύ όμορφο και ακριβό ρούχο, σε αντίθεση με το ψεύτικο που φθείρεται εύκολα.

Δες εδώ μερικά από τα πιο όμορφα shearling jackets εκεί έξω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved