Κι όμως υπάρχει τρόπος να αγοράσεις ένα αξιοπρεπές vintage ρολόι

Μερικές συμβουλές για να μην σε πιάσουν κορόιδο.

Το να αγοράσεις ένα σωστό vintage ρολόι δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση, θέλει ψάξιμο και σκέψη, χρειάζεται υπομονή και μάλλον γερά νεύρα.

Η αγορά ενός vintage ρολογιού μπορεί να είναι πολύ ακριβή. Αν ψάχνεις να αγοράσεις ένα ρολόι από τις πιο γνωστές μάρκες όπως Rolex, Omega ή ακόμα και το Hamilton μπορείς να τα βρεις αρκετά φθηνά. Πως όμως θα τα καταφέρεις να τα βρεις; Εδώ είναι η μαστοριά του σωστού εξερευνητή ρολογιών.

 

 

Αν ψάχνεις ένα ρολόι vintage, μπορεί να σκέφτεσαι το eBay, το Amazon ή κάποιο τοπικό κατάστημα που πουλάει αντίκες. Εκεί μπορεί να βρεις τις καλύτερες προσφορές. Από την άλλη μπορείς να κάνεις μία βόλτα σε επιλεγμένα καταστήματα ρολογιών τα οποία εξειδικεύονται σε παλιά κομμάτια.

 

 
 

Δεν είναι όμως η καλύτερη ιδέα καθώς μπορεί να πάρεις κάτι ελαττωματικό αν δεν είσαι γνώστης του θέματος. Υπάρχουν πολλοί που φτιάχνουν ψεύτικα ρολόγια που είναι δύσκολο ακόμα και για τους επαγγελματίες να βρουν αν είναι ψεύτικο μέχρι το ανοίξουν. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που άνθρωποι έχουν πέσει θύματα απατεώνων με ρολόγια που είναι στην ουσία «μαϊμούδες».

 

 
 

Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα πριν κάνεις την οποιαδήποτε αγορά. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε ποια πράγματα πρέπει να προσέξεις έτσι ώστε να μην πέσεις θύμα απατεωνιάς.

Αν λοιπόν θέλεις ένα παλιό αλλά καλό ρολόι που να είναι και καλής μάρκας και να σε συνοδεύσει για πολλά χρόνια τότε θα πρέπει αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας.

Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved