Ryan Gosling και Tag Heuer σχεδιάζουν μαζί το νέο Carrera

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αφορμή εορτασμού για τα 10 χρόνια του επικού Drive.

H σειρά Carrera είναι η ραχοκοκαλιά της γκάμας για την Tag Heuer και γι’αυτό φροντίζει από καιρό σε καιρό να την κρατάει όσο το δυνατόν πιο σύγχρονη. Μια σειρά άρρηκτα συνδεδεμένη με την κουλτούρα του αυτοκινήτου ήταν λογικό επακόλουθο να αναζητήσει την έμπνευση και την συνεργασία σε ένα είδωλο που έχει κάτι να πει γι’αυτή. 

 

 

Σε αυτό το κείμενο δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε για το αν ο Ryan Gosling είναι σε θέση να γεμίσει τα παπούτσια του του Steve McQueen, αλλά μπορούμε να δηλώσουμε εμφατικά ότι στο Drive έπαιξε πολύ καλά τον αγαπημένο συνδυασμό noir coolness και αυτοκίνητα. 

Αυτή τη φήμη θέλησε να εκμεταλλευτεί η Tag Heuer ορίζοντας τον ως νέο της πρεσβευτή για την κλασική σειρά των Carrera. H νέα αυτή σειρά αποτελείται από 13 νέα μοντέλα ρολογιών τα οποία προστίθεται στην υπάρχουσα γκάμα των Carrera της Tag Heuer. Και τα 13 είναι ατσάλινα και επίσης όλα, εκτός από ένα έχουν το χαρακτηριστικό ατσάλινο μπρασελέ με συνδέσμους σε σχήμα Η. Η εξαίρεση στον κανόνα του μπρασελέ έχει δερμάτινο λουράκι. 

 

 

Προσπαθώντας να κρατήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα της σειράς όσο τον δυνατόν πιο ανεπηρέαστο, η Tag Heuer εστίασε σε μικρές λεπτομέρειες. Ο σχεδιασμός της κάσας έγινε πιο ραφιναρισμένος και τα καντράν άντλησαν έμπνευση από νέον χρώματα του Drive και του La La Land. 

 

 

Ανάμεσα στα 13 Carrera της συλλογής υπάρχει ένα για τον καθένα, αφού εκτός από τους διαφορετικούς χρωματισμούς, υπάρχει μια ευρύτατη γκάμα διαμέτρου κάσας από τα 41 και τα 39 χιλιοστά, μέχρι τα 21. Η διάθεση των νέων Carrera Tag Heuer αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες και μέχρι τότε θα έχετε χρόνο να διαλέξετε ποιο από τα 13 ρολόγια με την υπογραφή του Ryan Gosling ταιριάζει καλύτερα στον καρπό σας. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved