Αυτό το Hamilton Khaki Field έχει βγει από το πεδίο μάχης του Far Cry 6

Θα το δεις να πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο Far Cry 6, όμως μπορείς να το βάλεις και στον καρπό σου.

Η ιστορία έχει ως εξης, η Yara είναι μια χώρα της Λατινικής Αμερικής η οποία κυβερνάται από έναν αδίστακτο κι αιμοδιψή δικτάτορα που ακούει στο όνομα Antón Castillo. Ο Giancarlo Esposito, μια από τις πιο cool villain φιγούρες, του έχει δανείσει την όψη και τη φωνή του και ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει είσαι εσύ. Ναι, εσύ που ηγείσαι μιας ομάδας ανορθόδοξου πολέμου που έχει σαν στόχο να ανατρέψει τον Castillo και να αποκαταστήσει τη δημοκρατία στην πολύπαθη Yara. 

 

 

Αυτό είναι το σενάριο του νέου Far Cry 6 του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες και μία από τις αποστολές του έχει σαν επιβράβευση ένα ρολόι. Ένα ρολόι που δεν είναι απλά κάποιο αισθητικό feature του παιχνιδιού, αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο για την ολοκλήρωση των αποστολών μέχρι την έξωση του Castillo από την εξουσία. Το ρολόι είναι βασισμένο στην εικόνα του γνωστού Hamilton Khaki Field και είναι πολύ ταιριαστό με το παιχνίδι από τη στιγμή που πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή field watches. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το ρολόι δεν υπάρχει μόνο σε ψηφιακή μορφή.

 

 

H Hamilton παρουσίασε το Khaki Field Far Cry 6 Edition και είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που «φοράς» στο video game. Βασίζεται στην έκδοση από τιτάνιο του δημοφιλούς ρολογιού και έχει όλα τα μιλιτιριστικά στοιχεία που το κάνουν αγαπητό. Μινιμαλιστική σχεδίαση, ευδιάκριτα χαρακτηριστικά και άφθονη ποσότητα χαρακτήρα. 

Οι αλλαγές που έχει το Far Cry 6 Edition ενισχύει τον χαρακτήρα του. Η κάσα παραμένει στα 42 χιλιοστά, όμως έχει ακόμα πιο λιτή και εμφάνιση η οποία υπογραμμίζεται από τη βουρτσισμένη επιφάνειά της. Οι υπόλοιπες αλλαγές βρίσκονται στο καντράν. Αυτό είναι μαύρο με μια επιφάνεια που θυμίζει δίσκο βινυλίου, ο αριθμός 6 έχει διαφορετική γραμματοσειρά που θυμίζει στρατιωτικό στένσιλ με αναφορά στο 6ο επεισόδιο του Far Cry. Ο δείκτης των δευτερολέπτων σε κόκκινο χρώμα είναι η τελευταία πινελιά.

 

 

Τα κρύσταλλα από ζαφείρι τόσο στην μπροστινή, όσο και στην πίσω όψη «σπάνε» λίγο τον αμιγώς χρηστικό χαρακτήρα του Khaki Field Far Cry 6 μια μια μικρή δόση πολυτέλειας η οποία επιτρέπει τη θέαση στον αυτόματο μηχανισμό με αντιμαγνητική προστασία. Η ίδια ισορροπία χρηστικότητας και πολυτέλειας παρέχεται και από τα λουράκια. Στην οικολογική συσκευασία θα βρείτε δύο δερμάτινα σε παρόμοιο χρώμα, αλλά διαφορετικού στυλ και υφής. Το εργαλείο για την αλλαγή τους είναι κι αυτό μέσα στο κουτί και επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ του NATO strap και του κλασικού λουρακίου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει όποιος δελεάστηκε από το Hamilton Khaki Field Far Cry 6 είναι το ότι πρέπει να επιδείξει αντανακλαστικά ανάλογα με αυτά που απαιτεί το gameplay του Far Cry. Μόλις 1983 Hamilton Khaki Field Far Cry 6 θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, αριθμός που παραπέμπει στη χρονιά την οποία διαδραματίζεται το storyline του παιχνιδιού. Θα είσαι αρκετά γρήγορος ή θα σε προλάβει ο Giancarlo Esposito;     

 

          



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved