Οι κανόνες του ανδρικού ντυσίματος που πλέον πρέπει να αγνοήσεις

Κι όμως καμιά φορά πρέπει να σπάμε τα στεγανά της μόδας για να είμαστε μέσα στην εποχή.

Κάθε άνδρας πρέπει να γνωρίζει τρόπους για να απογειώσει το προσωπικό του ανδρικό στυλ και να γίνει πιο γοητευτικός και κομψός. Οι στιλιστικές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να επιλέγεις τα σωστά ρούχα και παπούτσια για εσένα. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να κολλάμε σε κανόνες συνέχεια.

Όταν οι επιλογές είναι άπειρες, χρειάζεσαι έναν μπούσουλα για να ξέρεις τι να επιλέξεις για εσένα, ώστε να αναδείξεις καλύτερα τα δυνατά σου σημεία. Πάμε να δούμε πως πρέπει να επιλέγεις τα ρούχα-παπούτσια που φοράς για μοναδικό προσωπικό στυλ. Πρέπει συνεχώς όμως να σπάμε τον κανόνα έτσι ώστε να βγούμε από τον σωρό.

 

 
 

Η μόδα δεν διαφέρει από τις τέχνες και τις επιστήμες που έχουν ξεχωρίσει τους δικούς τους ειδικούς κι ο λόγος τους μοιάζει σαν αυθεντία όταν πρόκειται για το αντικείμενο τους. Από την άλλη όμως μόνο οι τολμηροί πραγματικά απέκτησαν το αληθινό στυλ.

Εδώ θα βρεις μερικού στυλιστικούς κανόνες που θα πρέπει να σπάσεις:

 

 

 

Σχεδιαστές, στυλίστες, fashion editors, influencers και icons αποτελούν τους experts της ανδρικής μόδας η οποία παρότι μοιάζει περισσότερο στέρεη κι ακλόνητη από την γυναικεία δεν παύει να προσαρμόζεται στις τάσεις και να δέχεται την επιρροή τους. Σίγουρα αν ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις όμως από αυτούς τους κανόνες τότε θα είσαι πάντα μέσα στα πράγματα.

 

 
 

Διαβάζοντας γνώμες, άρθρα κι αναλύσεις των ειδικών, θα δεις πως υπάρχουν ορισμένα σημεία που οι απόψεις τους συγκλίνουν και σ΄ αυτά τα πλαίσια πρέπει να περιοριστούν οι συμβουλές που θα θεωρήσεις απαράβατες. Ό,τι είναι όμως απαράβατο είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να παραβιάζεται τελικά.

Με λίγα λόγια, όσο κι αν η προσωπική σου αισθητική μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις κι αυτενέργεια επαινείται στο στυλ, οι χρυσοί κανόνες της ανδρικής μόδας δεν έχουν φτιαχτεί για να σε περιορίσουν, μάθε να τους σπας.

Δες εδώ τι πρέπει να αποφύγεις από αυτούς τους κανόνες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved