To Longines Spirit θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τα καταδυτικά ρολόγια

Τα pilot’s ρολόγια κερδίζουν και πάλι τη θέση και το κύρος που τους αξίζει και αυτό το Longines το καταφέρνει χωρίς κόπο.

Τα αεροπορικά ρολόγια είναι ίσως η πιο αδικημένη κατηγορία ρολογιών. Είναι απλά στη λειτουργία τους, χωρίς περιττά μπιχλιμπίδια, είναι κομψά και ταυτόχρονα καθημερινά. Χωρίς υπερβολή μπορούν να παίξουν τον ρόλο του dress, αλλά και του επαγγελματικού ρολογιού χωρίς να «ιδρώσουν». Σε μια εποχή που έχουν αρχίσει να «κουράζει» η εικόνα των καταδυτικών ρολογιών που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα 45 χιλιοστά διαμέτρου, μια ματιά σε ένα καλό και τίμιο pilot’s αποτελεί ιδανική συγκυρία, σαν το Longines Spirit δηλαδή.

 

 

Η πρώτη ματιά λέει πώς πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό ρολόι του είδους που μένει πιστό στις βασικές του αρχές. Ένα απλό ευανάγνωστο καντράν με καθαρούς αριθμούς, απουσία ένδειξης ημερομηνίας, λεπτό, μόλις 12 χιλιοστά και μια μαζεμένη διάμετρος στα 40 χιλιοστά. Για όσους έχουν ήδη εθιστεί στα μεγαλύτερα, διατίθεται και στα 42 χιλιοστά.

 

 

Η κάσα από grade 5 τιτάνιο δίνει τον απαραίτητο τόνο μοντέρνου και χρηστικού υλικού το οποίο το κάνει εύχρηστο ακόμα κι αν δεν πιλοτάρεις κάποιο αεροπλάνο. Στο λουράκι υπάρχει η επιλογή του νάιλον NATO ή του κλασικου μπρασελέ και ανάλογα με το υλικό και τη διάμετρο, το Longines Spirit, ξεκινάει από την πολύ VFM τιμή των 2.500€ περίπου. Σε αυτή την τιμή παίρνεις ένα ρολόι για όλες τις ώρες που δείχνει πολύ ακριβότερο από ότι είναι κι αν πρέπει να διαλέξουμε μοντέλο, πηγαίναμε για το 40άρι με μπρασελέ, το οποίο είναι κι αυτό από τιτάνιο.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved