O οίκος Dior χαρίζει μία νέα γκαρνταρόμπα σε όλη την Paris Saint-Germain

Δεν ακούγεται κι άσχημο να έχεις για προσωπικό σου στυλίστα τον Dior.

Ο Οίκος Dior υπέγραψε συμβόλαιο με την γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα Paris Saint-Germain για να ντύσει τους παίκτες για τις επόμενες δύο σεζόν. Ακούγεται τελικά ιδανικό να είσαι μέλος αυτής της ομάδας μιας και μπορείς να έχεις και το τσάμπα κουστούμι σου.

 

Είναι η πρώτη φορά που ο γαλλικός οίκος μόδας συνεργάζεται με ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Dior ανέλαβε να ράψει τα κοστούμια των παικτών αλλά και τις φανέλες τους. Δεν ακούγεται κι άσχημο έτσι δεν είναι; Να παίζεις με φανέλα σχεδιασμένη από τον Dior. Σίγουρα αλλάζει η ψυχολογία σου μέσα στο γήπεδο.

 

 
 

Οι επίσημες αλλά και οι αγωνιστικές εμφανίσεις των παικτών της ομάδας του Παρισιού είναι ειδικά σχεδιασμένες σε μαύρο και navy blue χρώμα.

Για το casual look επιλέχθηκε ένα harrington jacket, ένα πλεκτό πουλόβερ και ένα polo με κεντημένα τα αρχικά «CD Icon». Το look ολοκληρώνεται με τα κλασσικά Explorer derbies του Dior σε μαύρο δέρμα.

 

 
 

Το να έχεις τον οίκο Dior να σου ράβει τις φανέλες και τα κουστούμια των παικτών σου είναι κάτι κάπως πρωτοφανές που μόνο στην Γαλλία θα περιμέναμε να γίνει.

Δες εδώ πως μοιάζουν τα ρούχα που έραψε ο οίκος Dior για την Paris Saint Germain:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved