Οι γάμοι του φθινοπώρου απαιτούν και ανάλογο ντύσιμο

Ντύσου με στυλ αλλά την ίδια στιγμή ανάλαφρα καθώς δεν έπιασαν ακόμα τα κρύα.

Το να πας σε έναν γάμο το φθινόπωρο δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο, όπως επίσης το να πρέπει να σκεφτείς τι να βάλεις για να ταιριάζεις με το περιβάλλον και την περίσταση. Ένας γάμος ενός κολλητού ή ενός φίλου σημαίνει πολλά για σένα και πρέπει να είσαι πάντα στο τρίχα.

Επίσης όμως πρέπει να ντυθείς με στυλ και ύφος, κι όχι απλά να βάλεις πάνω σου ότι βρεις.

Εδώ θα βρεις μερικά hints για το τι να βάλεις:

 

 

Υπάρχουν πολλά άρθρα που αναφέρουν τι πρέπει να φορέσει μια γυναίκα όταν είναι καλεσμένη σε ένα γάμο, αλλά τι γίνεται με τους άντρες; Οι άντρες ξεχάστηκαν έτσι; Κι όμως ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει καλά τι να βάλει σε μία τέτοια γιορτή.

 

 
 

Τι μπορεί να φορέσει ένας άντρας όταν πρέπει να πάει σε ένα γάμο; Και ιδιαίτερα όταν είναι φθινόπωρο;

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες έχουν πλήρη άγνοια για το ποια ρούχα είναι κατάλληλα σε ένα γάμο. Κι αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να μάθουμε να ντυνόμαστε μόνοι μας.

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη όταν είσαι καλεσμένος σε γάμο είναι να βρεις το κατάλληλο ρούχο. Δε μπορείς απλά να βάλεις αυτά που φοράς για να βγεις έξω ένα Σάββατο βράδυ, αλλά καλό θα ήταν να φορέσεις κάτι το οποίο είναι στη μόδα.

 

 
 

Από την άλλη όμως πρέπει να θυμάσαι πως είναι γάμος, είναι κάτι το σχετικά επίσημο.

Στο κάτω-κάτω το να βρεθείς σε ένα γάμο σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούρια άτομα, και εάν είσαι εργένης, μπορεί να συναντήσεις και κάποια αξιόλογη κοπέλα που πρέπει να την εντυπωσιάσεις.

Δες εδώ μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να βάλεις στο γάμο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved