Πώς θα φορέσεις με στυλ ένα casual κουστούμι

Δεν είναι ταμπού, είναι must.

Όχι το κουστούμι δεν είναι ταμπού και δεν πρέπει να μας φοβίζει. Αν το βάλεις σωστά κανείς δεν πρόκειται να σε πει υπερβολικά κυριλέ.

Μπορείς να φορέσεις ένα καλό κουστούμι με πολύ χαλαρό τρόπο, μπορείς να το βάλεις ακόμη και με τα αθλητικά σου παπούτσια. Ο συνδυασμός ενός κοστουμιού με sneakers μπορεί να φαίνεται αδύνατος και να μην τον επιλέγουν πολλοί άντρες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας συνδυασμός για κάθε περίσταση.

 

 

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να συνδυάσεις ένα πολύ επίσημο ρούχο όπως το κουστούμι και να το κάνεις να φαίνεται σαν κάτι πολύ καθημερινό. Την ίδια στιγμή όμως θα σου έχει δώσει όλο το prestige που διαθέτει ένα τέτοιο ένδυμα.

Γιατί όμως να φορέσει κάποιος ένα κουστούμι με εντελώς casual τρόπο; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντηθεί για να καταλάβεις το λόγο που πρέπει να το βάλεις στο στυλ σου.

 

 
 

Από τη μία τα πολύ κομψά ρούχα συνήθως είναι και πολύ άνετα, οπότε είναι λάθος να νομίζουμε πως ένα κουστούμι είναι άβολο ή πολύ κυριλέ για να πάμε μία χαλαρή βόλτα με το ταίρι μας ή τους φίλους. Πάντα το κουστούμι προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Από τη στιγμή που θα κατανοήσεις την μηχανική του κουστουμιού τότε θα συνειδητοποιήσεις πως είναι πολύ πιο εύκολο να φορέσεις ένα καλό κουστούμι με τα αθλητικά σου και να πας στη δουλειά παρά να βάλεις το κλασικό τζιν και μπλουζάκι που φοράς όλη την ώρα. Σίγουρα το κουστούμι είναι πιο άνετο από το τζιν, αυτό είναι επιβεβαιωμένο.

 

 
 

Πολλοί άντρες επιλέγουν αυτόν τον τρόπο ντυσίματος διατηρώντας το μοναδικό τους στυλ μαζί με την απόλυτη άνεση. Αυτό ακριβώς σημαίνει να φοράω ένα κουστούμι casually. Να είμαι άνετος αλλά την ίδια στιγμή στυλάτος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις “έξω από τα νερά σου” αν φορέσεις ένα κοστούμι με sneakers. Κάνοντας τις σωστές επιλογές θα μπορέσεις να έχεις το smart casual look που πάντα επιθυμούσες.

Αυτό όμως που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι πως το κουστούμι σου πρέπει να έχει μία δομή που να επικεντρώνεται στην χαλαρότητα και όχι στην ακρίβεια. Να είναι ναι μεν κουστούμι αλλά να το φοράς σαν να μην είναι ακριβώς. Εκεί είναι το κλειδί του να φορέσεις ένα κουστούμι casually.

 

 
 

H υφή του υφάσματος επίσης παίζει τεράστιο ρόλο στο αν θα το βάλεις με σκοπό να είσαι άνετος ή αν θα το βάλεις για να πας σε κάποια πιο επίσημη περίσταση.

Για να είσαι casual πρέπει να επιλέξεις πιο χαλαρές υφές όπως λινό. Τα πιο χοντρά υφάσματα συνήθως πάνε σε πιο επίσημες καταστάσεις.

Πρέπει όμως να προσέξεις να μην φορέσεις πουκάμισο μαζί με το κουστούμι και απλά να μην βάλεις γραβάτα γιατί αυτό είναι λάθος. Αν θέλεις να είσαι casual με το κουστούμι τότε πρέπει να το φορέσεις με ένα ωραίο t shirt. Αυτός είναι ένας βασικός κανόνας.

 

 
 

Σε περίπτωση που βάλεις πουκάμισο με το κουστούμι αλλά χωρίς τη γραβάτα τότε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως πάντα πρέπει το πουκάμισο να είναι μέσα από το παντελόνι και ποτέ έξω.

Δες εδώ μερικά παραδείγματα για να καταλάβεις πώς να βάλεις ένα κουστούμι πιο casual:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved