Πώς θα αποκτήσεις το στυλ των Sons of Anarchy

Ρούχα, παπουτσια, κουρέματα, δαχτυλίδια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να γίνεις prospect.

To ότι το Sons of Anarchy έχει τελειώσει εδώ και μερικά χρόνια, δεν σημαίνει πως έχει ακόμη το φανατικό του κοινό – και ειδικά όταν το Mayans MC έχει κάνει την εμφάνισή τους στους δέκτες μας. Εκτός από ξύλο, ίντριγκες και διαβολοσκορπίσματα, η παρέα του Jax Teller είχε το δικό της στυλ. Το αθάνατο biker style που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και βρίσκει εκφραστές μέχρι σήμερα.

 

 

Ως γνήσιοι φανς της σειράς, είπαμε να ρίξουμε μία ματιά στο στυλ αυτό και να καθοδηγήσουμε όποιον θέλει να το ακολουθήσει. Είτε οδηγεί chopper είτε όχι.

 

 

 

Το grooming της SAMCRO

Άμα καλοσκεφτείς όλα τα κουρέματα που έχουμε δει -εκτός από του Jax που τα κούρεψε κοντά για μια περίοδο- το στυλ που κερδίζει είναι το slick. Δεν έχει σημασία αν είναι κοντά ή σταματούν στον ώμο, αλλά στην πλειοψηφία των μελών, αν τα μαλλιά δεν έχουν slick back τότε είναι σίγουρα μακριά. Για το slick back θέλεις κοντοκουρεμμένα τα πλαϊνά και να αφήσεις τρίχα στην κορυφή. Για τα μακριά, αν μπορείς να τα υποστηρίξεις, ζητάς από τον μπαρμπέρη να τα κόψει στις άκρες για να δυναμώσουν. Τα γένια είναι κατά κύριο λόγο full beard ή goatee.

Jax Hair Cool Slicked Back Hairstyle

 

Το δερμάτινο του δρόμου

Το αν θέλεις να βάλεις στο δερμάτινό σου τα patches των Sons of Anarchy ή όχι, είναι ξεκάθαρα δική σου επιλογή. Εμείς ξέρουμε ένα πράγμα: πως το δερμάτινο του club, είναι είτε το περίφημο biker, είτε το sleeveless χωρίς μανίκια. To biker μπορεί κανείς να το βρει από full black χρώμα μέχρι σε vintage μορφή, με μόνο φερμουάρ ή κρυφό φερμουάρ με κουμπιά. Το sleeveless έγινε ξεκάθαρα πιο διάσημο από τον Jax, αλλά δεν είναι και λίγοι που αγάπησαν το ξεθωριασμένο denim του Piney.

 

7x12 red rose tig jax chibs and happy sons of anarchy 37804980 1280 853

 

Η απλότητα των tees

Η SAMCRO κατά προτίμηση, αγαπάει τα t-shirts και δη τα μονόχρωμα. Άσπρα, μαύρα, γκρι, ό,τι και αν επιλέγει ο καθένας λειτουργεί ως η ένδυση μέσα από το δερμάτινο – με κάποιες εξαιρέσεις του Jax που «μπέρδευε» το jacket του με τα καρό πουκάμισα. Σε κάθε περίπτωση τα t-shirts πρέπει να είναι 100% βαμβακερά έτσι ώστε να μπορεί να αναπνέει το δέρμα σου και να μην νιώθεις ότι βράζεις μέσα από το δερμάτινο. Ήξεραν καλά τι έκαναν.

 

7x12 red rose tig jax chibs and happy sons of anarchy 37804980 1280 853

 

Το κατεστραμμένο jeans

Παρότι είδαμε ουκ ολίγες φορές στη σειρά αρκετούς να τριγυρνούν με cargo pants, τα πιο φαρδιά παντελόνια, η αλήθεια είναι πως τα μέλη αγαπούν τα jeans. Βολικά για την μηχανή και ειδικά σε περίπτωση που τους φάει η άσφαλτος, τα jeans έχουν ένα κανόνα για το στυλ: όσο πιο κατεστραμμένα τόσο το καλύτερο. Γκρι, ανθρακί, blue jeans και μαύρα τα χρώματα σου και μην ανησυχείς. Είναι σαν το δερμάτινο. Ταιριάζουν με τα πάντα.

jeans soa

 

Η μπότα του σύγχρονου καουμπόη

Και ναι, γιατί όχι, αν εξαιρέσεις τα άλογα που είναι μηχανές, οι Sons of Anarchy ήταν σύγχρονοι καουμπόηδες με τα όλα τους. Ξέρουμε σίγουρα πως για τις ανάγκες της σειράς, οι ηθοποιοί είχαν εξοπλιστεί με μπότες Red Wing Heritage – ό,τι πιο αμερικάνικο μπορούσε να βρει κανείς σε μπότα και μάλιστα με ιστορία, αν σκεφτεί κανείς ότι η εταιρεία από τη Μινεσότα έφτιαχνε μια εποχή και μπότες για τον στρατό. Η μπότα είναι παραδοσιακά δετή με κορδόνι και έχει στρώμα traction στη σόλα, ώστε να μην γλιστράς σε επιφάνειες και δρόμους. Μόνο τα καλύτερα για τον επίδοξο prospect - εκτός και αν είσαι ο Jax που τρέχεις όλη την ώρα και χρειάζεσαι trainers.

 

boots

 

Χέρι πανοπλία

Τα δαχτυλίδια είναι και αντρικό αξεσουάρ. Τελεία και παύλα. Αν τα πιο μινιμαλιστικά έχουν έρθει στη μόδα την τελευταία πενταετία, τα επιβλητικά ήταν πάντα κομμάτι της biker κουλτούρας. Παρότι υπάρχει merchandize σε δαχτυλίδια βασισμένα στους Sons of Anarchy, υπάρχουν online καταστήματα όπως το Outlaws που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου. Αρκεί να είσαι αρκετά σίγουρος για το τι νούμερο δαχτυλίδι φοράς.

rings



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved