Οι κανόνες του ανδρικού ντυσίματος που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες αν θέλεις να ντυθείς με άψογο στυλ.

Το ανδρικό στυλ έχει περάσει πολλές φουρτούνες και κακοτοπιές μέσα στις δεκαετίες. Αυτό όμως στην ουσία το δυναμώνει και το κάνει ακόμη πιο στυλάτο. Όταν ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις ξέρεις αυτομάτως και τι πρέπει να αποδεχτείς.

 

 
 

Σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει ένα δικό του στυλ αλλά από την άλλη πρέπει να γνωρίζουμε και τον κανόνα. Αυτό θέλει και λίγο μελέτη από εμάς.

Εδώ θα βρεις κάποιους από τους κανόνες του ανδρικού ντυσίματος: 

 

 

Εμείς μαζέψαμε εδώ μερικά από τα πιο σωστά σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς όταν ντύνεται με σκοπό να έχει στυλ κι όχι απλά για να περάσει η ώρα.

Ακολουθώντας απλά, βασικά tips πετυχαίνετε ένα προσεγμένο ντύσιμο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση. Το να περιποιούμαστε τον εαυτό μας δεν αποπνέει μόνο το σεβασμό από τους άλλους προς τα εμάς αλλά δείχνει ότι πάνω από όλα τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι.

 

 
 

Αν και κάθε άντρας έχει το δικό του διαφορετικό στυλ και ότι δείχνει καλό σε κάποιον δε σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο και σε κάποιον άλλον, υπάρχουν κάποιοι βασικοί, διαχρονικοί κανόνες για κάθε τύπο ανδρικού ντυσίματος. Αφορούν γενικά κάθε άντρα και κάθε στυλ, έχουν περάσει από πολλές γενιές και ίσως να θεωρούνται αυτονόητοι.

Δες εδώ μερικούς από τους πιο βασικούς κανόνες: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved