Οι μόνες ρυτίδες που επιτρέπονται είναι πάνω στο λινό σου πουκάμισο

Πώς να βάλεις το λινό σου πουκάμισο μέσα στη λάβρα του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι είναι δύσκολο γιατί συνεχώς ιδρώνεις. Αυτό όμως καμιά φορά μπορεί να σου κόψει από το ανδρικό σου στυλ γιατί επιλέγεις να φοράς συνέχεια πολύ απλά ρούχα. Με λίγα λόγια έχεις να βάλεις πουκάμισο πολύ καιρό. Γιατί όμως; Τα πουκάμισα δεν τα φοράμε μόνο την άνοιξη ή μέσα από πουλόβερ το χειμώνα. Τα φοράμε φυσικά και το καλοκαίρι.

 

 
 

Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και το ντύσιμο σου πρέπει να είναι δροσερό και άνετο. Τα λινά είναι από τα πιο δροσερά υφάσματα και προτιμώνται πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

 
 

Αν θέλεις λοιπόν να δοκιμάσεις λίγο την τύχη σου με το λινό ύφασμα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος μιας και τα λινά πάντα κάνουν πολλές ρυτίδες και μοιάζουν τσαλακωμένα, αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει ούτε στο ελάχιστο.

 

 

Τα outfits με λινό πουκάμισο μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σίγουρα θα είναι μια από τις πρώτες σου επιλογές στις διακοπές.

Τα λινά υφάσματα είναι απόλυτα άνετα και σε κάνουν να έχεις στυλ την ίδια στιγμή που δεν πρόκειται να ιδρώσεις καθόλου μέσα στη μέρα. Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό για το καλοκαίρι.

Δημιούργησε μοναδικά και απίστευτα μοδάτα outfits με λινό πουκάμισο που εκφράζουν την προσωπικότητα και το στυλ σου και τράβηξε τα βλέμματα πάνω σου.

Δες εδώ μερικά από τα πιο κουλ λινά πουκάμισα που θα βρεις στην αγορά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved