Το καλοκαίρι είναι εδώ κι έχει συγκεκριμένες ενδυματολογικές τάσεις για τον άντρα

Αν δεν ξέρεις ποιες είναι οι τάσεις στην ανδρική μόδα φέτος το καλοκαίρι τότε πρέπει να το διαβάσεις.

Ο κάθε άντρας πρέπει να προσέχει την εμφάνιση του κι αυτό όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είναι όλη μέρα με τη παντόφλα και το μαγιό. Είναι κάπως banal έτσι δεν είναι; Θέλει και το καλό του ρουχαλάκι για το βράδυ με το ποτό, θέλει κι ένα καλοκαιρινό κουστούμι λινό για τη σπέσιαλ περίπτωση.

  

 

Μπορεί η πανδημία να μας χάλασε για λίγο τα σχέδια, όμως η άνοιξη επέστρεψε επίσημα και μαζί της ακολουθούν και οι καλύτερες μέρες. Τώρα ήρθε το δοξασμένο καλοκαίρι μας. Τι κάνουμε όμως γι’ αυτό; Φυσικά δεν μένουμε με το μαγιό και το δίχαλο.

 

 
 

Αναμένοντας την επιστροφή στην κανονική ζωή, ήρθε η ώρα να ανασυντάξουμε την ντουλάπα μας, να οργανώσουμε τα outfits  για τις πρώτες μας καλοκαιρινές εξόδους και να ‘φτιάξουμε’ το καινούργιο μας στιλιστικό προφίλ για το φετινό καλοκαίρι.

 

 
 

Από τις πασαρέλες του Λονδίνου μέχρι Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη τα ζωηρά χρώματα και τυπώματα έλαμψαν σε υφάσματα στις ανδρικές συλλογές όλων των οίκων, οι οποίοι πολεμούν την πανδημία με ό,τι πιο φανταχτερό και φρέσκο έχουν.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως η μόδα και κυρίως το τι θα φορέσουμε καθημερινά, έχουν αντίκτυπο και στη ψυχολογία μας ολότελα.

Δες τι πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved