Ο Charlie Hunnam ξέρει πως να τιμήσει το κοστούμι

Μαθήματα στυλ από τον άναρχο άντρα της μικρής οθόνης.

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαστε να συνηθίσουμε τον Charlie Hunnam με κοστούμι. Για όλους εμάς που λατρέψαμε το Sons of Anarchy, θα είναι πάντα ο Jax Teller της καρδιάς μας με το άναρχο στυλ και με μόνιμο αντικείμενο λατρείας το δερμάτινο. Αν όμως μάθαμε κάτι από την πρεμιέρα του «Βασιλιάς Αρθούρος», είναι πως ακόμη και ο Πρόεδρος ενός κλαμπ μοτοσικλετιστών, μπορεί να δείξει στιλάτος.

hunnam style lede

Ο Charlie ακολούθησε την all time classic προσέγγιση που λέει ότι «αν πρέπει να βάλεις κοστούμι για κάποιο λόγο, μείνε στα βασικά». Και αυτό μας άρεσε στο στυλ του. Ένα γκρίζο slim fit κοστούμι Prada, είναι το μόνο που χρειάστηκε για να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Και η αλήθεια είναι πως ήταν μία ευχάριστη αλλαγή από τα φαρδιά παντελόνια και τα αμάνικα δερμάτινα. Πολύ περισσότερο, ο Hunnam έχει αρχίσει και δίνει περισσότερο έμφαση στο κοστούμι αλλά και στο urban casual ντύσιμο. Φαίνεται άλλωστε από τις τελευταίες του εμφανίσεις, καθώς οι σοφές επιλογές του δεν έχουν περάσει ασχολίαστες.

chhynnam

Αν λοιπόν πρέπει να μάθεις κάτι από τον Charlie Hunnam, αυτό είναι το εξής: υπάρχει πάντα χρόνος και χώρος για να επενδύσεις σε ένα καλό κοστούμι, ανεξαρτήτως του στυλ που συνηθίζεις να έχεις. Ακόμη και αν αγαπάς τα απλά κλασσικά t-shirts, το κοστούμι θα σε μεταμροφώσει.

Αν δεν ξέρει ο Jax τότε ποιος ξέρει;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved