Δεν υπάρχει τίποτα πιο στιλάτο από το μαύρο γυαλί

10 επιλογές για να βγεις έξω με στυλ.

Μπορεί εκεί έξω να υπάρχουν ένα σωρό γυαλιά. Από παραδοσιακά και vintage, μέχρι πιο pop και new wave. Και όλα τους είναι μοναδικά. Για την ακρίβεια, δεν έχει καμία σημασία τι σου παρουσιάζει ο καθένας, από την στιγμή που σου αρέσει και βλέπεις τον εαυτό σου να τα φοράει.

Όμως για να είμαστε σωστοί, υπάρχουν και οι all time classic επιλογές. Για παράδειγμα, ξέρεις ότι τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα aviator γυαλί. Ή αν δεν θες να μείνεις στο κομμάτι της μάρκας, τουλάχιστον θυμήσου τον άγραφο κανόνα του μαύρου. Με το μαύρο δεν πάει ποτέ τίποτα λάθος. Είτε σε παπούτσι, είτε σε γραβάτα, είτε σε γυαλί.

 

 

Είτε είσαι ο John Wick, είτε ο Roger Moore, είτε απλά ο εαυτός σου -που καλύτερα δηλαδή- δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην επενδύσεις σε ένα μαύρο γυαλί. Κοστούμι; T-shirt με βερμούδα; Μαγιό; Ό,τι και αν αποφασίσεις να φορέσεις, το μαύρο γυαλί ήταν πάντα ένα αντρικό αξεσουάρ που δεν πρόδιδε κανέναν μας. Άλλωστε το πρώτο γυαλί που αγόρασες, πιθανότατα είχε μαύρο χρώμα. Γιατί να σταματήσεις τώρα;

Σου παρουσιάζουμε μερικές classy και συνάμα στιλάτες επιλογές, που θα φροντίσουν να σε δείχνουν πάντα κομψό. Διάλεξε όποιο σου ταιριάζει καλύτερα και λέει κάτι για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved