9 boat shoes για να φορέσεις το καλοκαίρι

Σου ξινίζουν οι εσπαντρίγες; Έχουμε την λύση.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι παιδιά: ούτε εμείς τις συμπαθούμε τις εσπαντρίγες. Δεν μας κάθονται καλά στο πόδι και ποτέ δεν τα βρήκαμε άνετα. Για την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου είμαστε (μάλλον) αυτοί που δεν έχουν γούστο και γυρνούν την πλάτη στη μόδα. Και καλά όλα αυτά αλλά τι κάνεις αν δεν μπορείς να την παλέψεις με την εσπαντρίγια;

Αν είναι να μιλήσουμε για καλοκαιρινά παπούτσια, τότε αξίζει να σχολιάσουμε και το boat shoe. Ή μάλλον, το παρεξηγημένο boat shoe. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα γι’ αυτό. Κυρίως, πως είναι το παπούτσι του 60αρη άντρα που έχει δικό του σκάφος. Δεν είναι όμως έτσι. Αρχικά τα boat shoes, πριν μπουν στην mainstream μόδα, κατασκευάστηκαν για τα πληρώματα των εμπορικών και των επιβατηγών πλοίων. Στη συνέχεια, επειδή το παπούτσι ήταν ιδιαίτερο άνετο και ειδικά για το καλοκαίρι, κατέφθασε στη mainstream αγορά.

Και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει καλύτερα από τις εσπαντρίγες. Έχει καλύτερη και πιο ανθεκτική κατασκευή, καλό δέρμα σε συγκεκριμένα σημεία, το ύφασμα του  επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει και ταιριάζει, κυριολεκτικά, με όλα. Είτε είσαι της βερμούδας με πουκάμισο, είτε του τζιν με το t-shirt, το boat shoe λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ενός άσπρου t-shirt. Πασπαρτού. Πάει με όλα και δεν απογοητεύει ποτέ.

Αν λοιπόν σου ξινίζουν οι εσπαντρίγες, δες τα παρακάτω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved