Death Star Tourbillon: Ήρθε η ώρα να περάσεις στη σκοτεινή πλευρά της ώρας

H Kross Studio ισχυρίζεται πως ο μηχανισμός του περιέχει αυθεντικό Kyber κρύσταλλο.

Ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί της πρώτης τρολογίας δεν θα περίμεναν ότι το αποτύπωμα των Star Wars στην ποπ κουλτούρα να είναι τόσο ανάγλυφο ακόμα και σήμερα. Ας είναι καλά οι τελευταίες τηλεοπτικές σειρές που αναζωογονεί το ενδιαφέρον του κοινού και δημιουργεί συνεχώς νέους fan. 

Η ωρίμανση του κοινού των Star Wars έχει φέρει και μια ενηλικίωση στο επίσημο διαστημικό merch. Τα LEGO ήταν η αρχή και τώρα ήρθε η στιγμή για ένα σοβαρό συλλεκτικό αντικείμενο. Το cult συνάντησε την υψηλή ωρολογοποιία και κάπως έτσι γεννήθηκε το Death Star Tourbillon.

Την παράσταση κλέβει το ομοίωμα του Death Star, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να κρυφτεί ο εντυπωσιακός μηχανισμός από τη στιγμή που το καντράν λάμπει δια της απουσίας του. Αυτός βρίσκεται σε μια καμπυλόγραμμη κάσα 45 χιλιοστών από τιτάνιο και κουρδίζεται μηχανικά. Αντι για τη γνωστή κορώνα, το κούρδισμα γίνεται πιέζοντας τα κουμπιά που βρίσκονται στην περίμετρο της κάσας.

Η συσχέτιση με τους Kyber κρυστάλλους που είδαμε στο Rogue One συνεχίζεται και στη συσκευασία του ρολογιού, αν και ο όρος συσκευασία μάλλον τη μειώνει. Πρόκειται για μια μινιατούρα των κιβωτίων που είχαν χρησιμοποιηθεί στην ταινία για τη μεταφορά των εν λόγω κρυστάλλων σε κλίμακα 1:2 και είναι κατασκευασμένη από ξύλο και αλουμίνιο. Το κιβώτιο είναι χωρισμένο σε 9 χώρους και ο τυχερός κάτοχος, εκτός από το ρολόι, θα βρει 3 ακόμα λουράκια και ένα γνήσιο Kyber κρύσταλλο από αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα του Rogue One. 

H παραγωγή του Death Star Tourbillon είναι περιορισμένη σε μόλις 10 κομμάτια με την τιμή του να φτάνει τις 150.000$. Δεν το λες και ευκαιρία αλλά ο μηχανισμός που αποτελείται από 700 μέρη και αποθηκεύει ενέργεια για 5 ημέρες είναι χάρμα οφθαλμών και μοιάζει να τα αξίζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved