Polo T-Shirt: Μία είναι η «καθωσπρέπει» αγορά που δικαιούσαι να κάνεις φέτος

Εσύ πόσα «μπλουζάκια με γιακά» έχεις στην ντουλάπα σου;

Polo T-Shirt: Ένα καθωσπρέπει στυλ μπλούζας που στο πανεπιστήμιο συνδυάζαμε με τους «φλώρους» και τα «φυτά» και στην μετέπειτα, «ενήλικη» ζωή μας με τους άντρες που θέλουμε να τα φτιάξουμε μαζί τους, είναι και φέτος στη μόδα. Σε μία σύντομη ιστορική ανασκόπηση αξίζει να πούμε ότι είναι μία μορφή μπλούζας με γιακά, ένα μικρό ντεκολτέ με δύο ή τρία κουμπιά και μια προαιρετική τσέπη. Αυτή η μπλούζα είναι συνήθως κοντομάνικη και βαμβακερή και χρησιμοποιήθηκε αρχικά από παίκτες του πόλο στην Ινδία το 1859 και στη Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Το 19ο και 20ο αιώνα θεωρήθηκε συνώνυμη με την αστική τάξη της Μεγάλης Βρετανίας γιατί συνδέθηκε με αθλήματα όπως το tennis που μόνο οι γόνοι των «καλών οικογενειών» μπορούσαν να παίξουν.

Σήμερα είναι απλά ένα ακόμα T-Shirt για εσένα που θες να πηγαίνεις λίγο πιο ευπρεπής στο γραφείο και να μην φοράς αυτό με το τεράστιο neon logo. Επίσης συνεχίζει να είναι ένα nerdy κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη, ανδρική γκαρνταρόμπα. Στην rugby εκδοχή του -δηλαδή με μεγάλες, χρωματιστές οριζόντιες ρίγες- είναι must have για τη φετινή άνοιξη, αλλά και στην πατροπαράδοτη, μονόχρωμη version του αναβαθμίζει στυλιστικά το αγαπημένο σου jean ή ένα κλασικό, υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Δεν θα γίνουμε γραφικές ώστε να σου πούμε πως φοριέται και μέσα από blazer γιατί πολύ απλά δεν φοριέται με ένα all time classic parka από πάνω ή με ένα αθλητικό μπουφάν με φερμουάρ θα είναι μια χαρά. Αν, όμως, όντως επενδύεις σε σοφιστικέ σύνολα διάλεξε ένα μακρυμάνικο, μονόχρωμο Polo T-Shirt και φόρεσέ το ακόμα και με την καπαρντίνα σου αυτήν την εποχή ή με το παλτό σου τον επόμενο χειμώνα. Εμείς στην παρακάτω «Λίστα» βρήκαμε για εσένα τα πιο cool, ανοιξιάτικα σχέδια της αγοράς και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις ποιο από αυτά θες να είναι η preppy προσθήκη που θα κάνεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου. Απλό; Απλούστατο!
Δες επίσης: The List: Σε έναν κόσμο γεμάτο blue jeans γίνε αυτός που θα φοράει το μαύρο



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved