The List: Σε έναν κόσμο γεμάτο blue jeans γίνε αυτός που θα φοράει το μαύρο

Tα μαύρα denim παντελόνια είναι ό,τι πιο διαχρονικό μπορείς να φορέσεις σε jean και φέτος.

Έχεις ακούσει τον κολλητό σου, το συνάδελφο, την κοπέλα σου, ίσως και τη μητέρα σου (δεν κρίνουμε) και έχεις αγοράσει κατά διαστήματα διάφορα μπλε jeans με τη δικαιολογία πως «όλα αυτά φοράς» και πως «όσα και να έχεις θα τα λιώσεις» και άλλα τέτοια χρηστικά υπονοούμενα που σε κάνουν να αισθάνεσαι γυμνό κάθε φορά που ανοίγεις την ντουλάπα σου. Από το να προβληματίζεσαι, λοιπόν, και να αναρωτιέσαι για το αν όντως έχεις ρούχα να βάλεις, συνήθως πέφτεις στην παγίδα και αγοράζεις ένα ακόμα blue denim παντελόνι. Θα το φορέσεις, δεν αντιλέγουμε. Ειδικά μετά τη λήξη του lockdown που θα βγάλεις επιτέλους τις φόρμες, θα το φορέσεις ακόμα περισσότερο. Αλλά αν είναι όντως να κάνεις μία ακόμα προσθήκη jean στην γκαρνταρόμπα σου, τότε αυτή δεν πρέπει να έχει μπλε απόχρωση αλλά μαύρο, κατάμαυρο χρώμα. Άντε ανθρακί!

Τα μαύρα jeans είναι η σοφιστικέ «απάντηση» στα μπλε «αδερφάκια τους». Είναι ο «διανοούμενος μεγάλος αδερφός» που υπερτερεί σε στυλ και αισθητική από τον ελαφρώς «ρέμπελο μικρό». Αυτό, επίσης, είναι το είδος του denim που μπορείς να φορέσεις ακόμα και στο γραφείο με πουκάμισο και σακάκι και να μην αισθάνεσαι λιγότερο «καλά» ντυμένος από τους υπόλοιπους. Το κλειδί είναι να μην επιλέξεις ένα σχέδιο με σκισίματα ή έντονα ξεβάμματα αλλά ένα απλό, μαύρο jean σε ίσια γραμμή που μπορείς να το φοράς αντί για υφασμάτινο παντελόνι και να είσαι κομψός όλη την ημέρα.

Εμείς στη σημερινή μας «Λίστα» βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα της αγοράς και στα παρουσιάζουμε παρακάτω για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Skinny, wide-leg, loose αλλά και straight γραμμές, διεκδικούν να γίνουν η επόμενη διαδικτυακή αγορά σου. Γιατί σε έναν κόσμο γεμάτο τύπους που φοράνε συμβατικά, μπλε jeans γίνε εσύ αυτό με το εκλεπτυσμένο στυλ που θα φοράει το μαύρο denim παντελόνι. Μπορείς!
Δες επίσης: Τhe List: Μήπως αυτήν την άνοιξη ήρθε η ώρα να «πάρεις το καπελάκι σου»;Μήπως αυτήν την άνοιξη ήρθε η ώρα να «πάρεις το καπελάκι σου»;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved