Τα μόνα σουέντ sneakers που θα χρειαστείς το καλοκαίρι

Η διαχρονική αξία του less is more σε ένα παπούτσι.

Γενικά, η φάση «παπούτσι» είναι δύσκολη στο αγνό ελληνικό καλοκαίρι. Μέγιστος εχθρός ο ιδρώτας, ακόμη πιο δύσκολο το συνδυαστικό καλοκαιρινό ντύσιμο. Ίσως και γι’ αυτό να στρέφονται όλοι στις εσπαντρίγες. Επειδή δύσκολα μπορείς να βρεις ένα ελαφρύ και άνετο παπούτσι, το οποίο να μπορεί να υποστηρίξει το ντύσιμό σου, όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Soloviere όμως, όπου σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις πρόκειται για εταιρεία υποδημάτων στο Παρίσι με μεγάλα κοχόνες, ξέρει από παπούτσια και δη από sneakers. Πολύ περισσότερο, ξέρει πως όταν τριγυρνάς όλες τις ώρες μέσα στην πόλη με την ζέστη να σε χτυπά αφόρητα, χρειάζεσαι ένα θαύμα ώστε το παπούτσι να μην αποπνέει μία…«ευωδία» ταλαιπωρίας και ιδρώτα.

yhnb

Και να η λύση. Παρότι τα sneakers της Soloviere θυμίζουν στο σουλούπι tennis-shoe, είναι πιο ελαφριά, ενώ η  σουέντ επικάλυψη κρατάει το πόδι σου δροσερό και άνετο σε σημείο που δεν προκαλεί μπελάδες μόλις λύσεις τα κορδόνια. Το υψηλής κατασκευής ύφασμα, φροντίζει να μην κρατά τις δυσωσμίες από τον ιδρώτα, ενώ το τελείως μινιμαλιστικό στυλ του θα φροντίσει  να το ταιριάξεις σχεδόν με τα πάντα. Τι έχεις λοιπόν; Ένα άνετο παπούτσι υψηλής κατασκευής που φτιάχτηκε για τις εξορμήσεις του καλοκαιριού.

Τα λιγουρεύεσαι; Μην φρικάρεις. Μπορείς να τα βρεις με λίγο ψάξιμο στα ιντερνέτς. Καλοφόρετα βρε.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved