To σμοκιν του Federer στο MET Gala δαγκώνει σαν κόμπρα

Ομορφιές στα σκαλιά του MET για τον Ελβετό τενίστα.

«Δεν έχω ξαναφορέσει κάτι που έστω να θυμίζει αυτό το σμόκιν», δήλωσε ο Roger Federer για την εμφάνισή του στο ΜΕΤ gala. Προφανώς, για τον ίδιο είναι κάτι παραπάνω από εύκολο να βρεθεί με ένα άψογο black tie σε οποιοδήποτε εκδήλωση. Στο MET gala όμως χρειάζεσαι και μια δόση εκκεντρικότητας  Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο outfit του Federer ήταν αυτή τεράστια κόμπρα στην πλάτη καθώς και η φόδρα με τα floral prints.

Πρόκειται για να κομμάτι από τη σειρά που έχει σχεδιάσει για την Gucci ο Alessandro Michele, ο οποίος έχει καταφέρει να συνδυάσει τα κλασσικά κομμάτια μιας ανδρικής γκαρνταρόμπας με έντονα καρό μοτίβα ή με prints και σχέδια που μπορούν να περιλαμβάνουν από έναν δράκο, μία κόμπρα (καλή ώρα ο Federer) ή δράκους.

043017 ROGER FEDERER 037

Στο συγκεκριμένο σμόκιν έβαλε την πινελιά του ο creadive director του αμερικανικού GQ, ο Jim Moore, ενώ ο ίδιος ο Federer σχολιάσε: «Επίσημο μπροστά, κεφάτο πίσω».

Δεν νομίζουμε ότι θα το φορέσεις ποτέ, ακόμα και να φλερτάρεις με την σκέψη, σε συμβουλεύουμε να μην το  δοκιμάσεις –εκτός και αν έχεις πρόσκληση για το MET Gala.

043017 ROGER FEDERER 045

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved