Man Of Duty: Τα comfort suits είναι τόσο άνετα που τα φοράς και μέσα στο σπίτι

*Λέμε τώρα...

Ο όρος «άνεση» και «κοστούμι» μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα λέγαμε ότι δεν συμβαδίζουν. Όχι απαραίτητα επειδή ένας άντρας θα έπρεπε να ασφυκτιά και να δυσανασχετεί μέσα στο two piece του, αλλά γιατί όταν κάποιος σκεφτόταν κάτι πρακτικό για να φορέσει δεν πήγαινε το μυαλό του στο «καλό του το κοστούμι». Περισσότερο στον συνδυασμό «φούτερ-φαρδιά γκρι φόρμα» έγερνε η πλάστιγγα. Με την πανδημία όμως πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα άλλαξαν.. στη ζωή αλλά και στη μόδα. Ο όρος «comfort suit» (aka άνετο κοστούμι) άρχισε να συζητιέται στα πηγαδάκια της μόδας, να σκιτσάρεται στα ατελιέ των σχεδιαστών και να «ανεβαίνει» στις επιδείξεις για τη σεζόν A/W 2021.
kolor
Κοlor A/W 2021
Μεγάλοι Οίκοι Μόδας, όπως Υ/Project, Kolor και Ermenegildo Zegna παρουσίασαν στις τελευταίες τους συλλογές κοστούμια που οριακά θα μπορούσες να παρομοιάσεις με loungwear. Kimono jackets, loose παντελόνια, κοστούμια από μαλακά υφάσματα, σε φαρδιές γραμμές και -ακόμα!- και ξεχωριστές αποχρώσεις ανάμεσα στο παντελόνι και στο σακάκι, φαίνεται να είναι οι προτάσεις των Fashion Houses για μία χρονιά σαν τη φετινή όπου η τηλεργασία είναι το νέο, καθημερινό δεδομένο. Ρούχα, ουσιαστικά, με τα οποία μπορείς να είσαι κομψός στο Zoom meeting αλλά μπορείς να τα φορέσεις και για να χαλαρώσεις στον καναπέ αλλά και για να βγεις να κάνεις έναν περίπατο κοντά στο σπίτι.
Y Project
Y/Project A/W 2021
Τα «24άωρα κοστούμια» είναι οι «νέες στολές εργασίας» για εσένα που έχεις βαρεθεί να φοράς τις ίδιες φόρμα και τα παλιά σου φούτερ από τον Μάρτιο μέχρι τώρα. Και ας είμαστε ειλικρινείς… σε πόσα hoodies μπορεί να επενδύσει ένας άνθρωπος; Θα τελειώσει η πανδημία και δεν θα έχεις που να τα πρωτοφορέσεις. Θα κυκλοφορείς σαν ποδοσφαιριστής σε περίοδο προετοιμασίας της ομάδας. Γι’ αυτό η επόμενη αγορά σου πρέπει να είναι λίγο (τονίζουμε το «λίγο») πιο corporate και πρέπει να αποτελείται από δύο λέξεις. «Comfort Suit» είναι αυτές σε περίπτωση που δεν είσαι οπαδός των κρυπτόλεξων.
zegna
Ermenegildo Zegna A/W 2021

Δες επίσης: Πώς συνδυάζονται άψογα τα sneakers με ένα κοστούμι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved