The List: Αν δηλαδή δεν πάρεις πιτζάμες στο lockdown3, πότε θα πάρεις;

Μην απαντήσεις «ποτέ». Δεν προβλέπεται.

Αν σου έχει «στοιχειώσει» τα εφηβικά σου χρόνια η εικόνα του Hugh Hefner να περιφέρεται στην έπαυλη του στο Los Angeles (aka Playboy Mansion) με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι και τις μεταξωτές του πιτζάμες, τότε δεν μπορεί… έστω και λίγο σου έχει αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο το πόσο σημαντικά είναι τα sleepwear. Οι δικές σου πιτζάμες δεν έχουμε την απαίτηση να είναι μεταξωτές, ούτε να κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι με μποξεράκι και μακριά ρόμπα από πάνω λες και πρόκειται από στιγμή σε στιγμή να βουτήξεις στο «grotto» για υποβρύχιο πάρτι με «κουνελάκια». Θα θέλαμε όμως να είναι λίγο πιο αναβαθμισμένες από το τρίπτυχο «κοντομάνικο με τρύπα από την πενταήμερη, φόρμα λυκείου και ξεχειλωμένες κάλτσες».

Και επειδή είμαστε σίγουρες πως η κατηγορία «πιτζάμες» δεν σε αφορά, πως πας για ύπνο με ό,τι βρεις μπροστά σου και ποτέ δεν θα μπεις στη διαδικασία να «επενδύσεις» σε αυτήν, σκεφτήκαμε πως αυτό το #lockdown3 που θα περνάς τις ώρες σου ανάμεσα στον καναπέ και το κρεββάτι σου, είναι η ιδανική ευκαιρία να σε πείσουμε να το κάνεις. Γι’ αυτό βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς και στα παρουσιάζουμε στη σημερινή «Λίστα» μας.

 

 

Όπως θα δεις και μόνος σου στην gallery δεν προτείνουμε τίποτα υπερβολικά γλυκανάλατο, αλλά και τίποτα τόσο extravagant ώστε να νιώθεις σαν τον Ζάχο Δόγκανο στην τοποθεσία Κυψέλη. Οι πιτζάμες που θα θέλαμε να φοράς δείχνουν απλά ότι φροντίζεις την εμφάνισή σου εντός σπιτιού όσο τη φροντίζεις και έξω από αυτό. Είναι άνετες και «πολύ φυσιολογικές» για να τις φορέσει ακόμα και ο πιο σκληροπυρηνικός υπέρμαχος των T-Shirts με τους Μetallica για «στολή ύπνου».

Είμαστε σίγουρες, άλλωστε, πως μέσα στα προηγούμενα lockdowns έχει ήδη προλάβει να αγοράσεις online τα πάντα, από φούτερ μέχρι σετ από σταυροκατσάβιδα. Τι ψύχη έχει και ένα ζευγαράκι πιτζαμούλες τώρα, που θα αναβαθμίσει εύκολα και απλά το homewear σου. Δεν έχει, ρητορική ήταν η ερώτηση.

Δες επίσης: Έτσι θα βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved