Regé-Jean Page: Από το «Harry Potter» στο «Bridgerton» ένα ζιβάγκο δρόμος

Ο 31χρονος πρωταγωνιστής της σειράς-φαινόμενο του Netflix είναι ο τυπικός εκπρόσωπος του Λονδρέζικου, preppy style.

Ο Page γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1990 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην πόλη Harare της Ζιμπάμπουε όπου η μητέρα, που είχε καταγωγή από εκεί, εργαζόταν ως νοσοκόμα. Ο πατέρας του ήταν Άγγλος ιεροκήρυκας και ο νεαρός επέστρεψε στη χώρα του μπαμπά του ως έφηβος για να συνεχίσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του.

Το 2016, μιλώντας στο περιοδικό «Interview» εξήγησε λίγο αναλυτικότερα την οικογενειακή του κατάσταση λέγοντας πως είναι ο δεύτερος νεότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, πως είχε μια μπάντα με τον μικρό αδερφό του αλλά και πως η Ζιμπάμπουε ήταν στα μάτια του το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο. «Όλοι το λένε τα καλύτερα για τη χώρα τους, αλλά το δικό μου μέρος είναι αντικειμενικά όμορφο. Όσο ήμουν μικρός πίστευα ότι υπάρχει μια πραγματική γενναιοδωρία στους ανθρώπους της Ζιμπάμπουε, η οποία σιγά σιγά απομακρύνεται, καθώς μεγαλώνουμε και συνειδητοποιούμε ότι ο κόσμος είναι ένα σκληρό, κρύο, δύσκολο μέρος που πρέπει κανείς να είναι αρκετά δυνατός για να επιβιώσει», είχε πει χαρακτηριστικά.


Αφού, λοιπόν, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε να πηγαίνει σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι κάθε Σάββατο όπου έκανε μια ώρα χορό, μια ώρα υποκριτική και μια ώρα τραγούδι. Αυτό το «εργαστήρι» ήταν το Εθνικό Θέατρο Νεολαίας του Λονδίνου και το μέρος που άλλαξε για πάντα την επαγγελματική του πορεία. Μετά από δύο χρόνια ακροάσεων, ο Page έγινε δεκτός στο Drama Center London, από το οποίο αποφοίτησε το 2013. Όσο ήταν όμως ακόμα στη σχολή, και συγκεκριμένα το 2011, έκανε μία μικρή εμφάνιση στην ταινία «Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1» παίζοντας τον καλεσμένο ενός γάμου. Και από εκεί κάπου ξεκινά ο αμφίδρομος έρωτας κάμερας και κοινού μαζί του. Ο Regé-Jean είναι το αγόρι-αποκάλυψη της μεγαλύτερης επιτυχίας του Netflix τους τελευταίους μήνες, της σειράς «Bridgerton», ένα ερωτικό δράμα εποχής που βασίζεται στα best-sellers «Ο Δούκας κι εκείνη».

 

 

Και όσο μοιραίος φαίνεται στο σίριαλ ως «Δούκας με προβληματικά παιδικά χρόνια, προβλήματα δέσμευσης και άκρατο ερωτισμό», τόσο cool και καθωσπρέπει φαίνεται στην πραγματική του ζωή. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery το account του στο Instagram είναι μία συνεχής πηγή έμπνευσης για easy going outfits με πρωταγωνιστές T-Shirts και hoodies, για κλασικά σκουρόχρωμα κοστούμια που φοράει στις πρεμιέρες (όταν αυτές γινόντουσαν ακόμα) αλλά και για street looks με σοφιστικέ, καθωσπρέπει αέρα και πρωταγωνιστές πουλόβερ, ζιβάγκο και jean παντελόνια.

Ο 31χρονος είναι ήδη ο αγαπημένος των γυναικών που αγαπούν τα ρομάντζα εποχής (ή απλά τους πολύ ωραίους, δεν κρίνουμε) αλλά και των lifestyle μέσων ενημέρωσης, εξαιτίας του ευγενικού παρουσιαστικού του, της εσταντικής φωνής του αλλά και του preppy style του. Για τα δύο πρώτα δεν έχουμε συνταγές αντιγραφής, για το τελευταίο όμως κάτι μπορούμε να κάνουμε αν τσεκάρεις την παρακάτω gallery. Ο «Δούκας κι εμείς» το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα.

Δες επίσης: Man of Duty: Το καθήκον φέτος προστάζει να βάλεις ένα bomber jacket στην ντουλάπα σου



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved