The List: Το τζιν πουκάμισο είναι το all season ρούχο που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Αν το έχεις συνδέσει με ποδοσφαιριστές και pop stars των 90s, φέτος ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Το denim πουκάμισο είναι «υπερβολικά cool» αν είσαι λάτρης του κλασικού και «ελαφρώς παρωχημένο» αν επενδύεις σε κάθε νέο trend και είσαι αυτό που λέμε και στο χωρίο μας «fashion lover». Κοινώς είναι πολύ «μοδίστικο» αν το στυλιστικό σου πρότυπο είναι ο Tom Hardy και πολύ κοινότυπο αν ταυτίζεσαι με Timothée Chalamet όταν παρακολουθεί show του Haider Ackermann. Έχει, στην μόδα, τη μοίρα που έχουν τα μεσαία αδέρφια. Δεν είναι αρχηγοί, αλλά ούτε και χαϊδεμένα, είναι απλά τα μεσαία αδέρφια.

Φέτος όμως νιώθουμε και εμείς αλλά και ο κόσμος της μόδας πως αυτή η «αδικία» που κουβαλάει μαζί του από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε σε video clip των Βackstreet Βoys και σε επανέκδοση ταινίας με cowboys, ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί. Ρούχα πρακτικά και «ευχάριστα» στο μάτι, σαν και αυτό, βρίσκουν τη θέση τους μέσα στην καραντίνα και ενσωματώνονται άψογα στην casual «στολή» που έχεις συνηθίσει να φοράς όλους αυτούς τους μήνες. Είτε αράζεις απλά στον καναπέ και παίζεις video games με τους φίλους σου, είτε πας σούπερ μάρκετ, είτε βλέπεις την κοπέλα σου… ένα jean πουκάμισο μπορείς να το φορέσεις.
Photo shared by G Star RAW Greece
Τη στιγμή που τα υπόλοιπα, βαμβακερά πουκάμισά σου δεν ξέρεις τι να τα κάνεις μέσα στο σπίτι και τα φούτερ σου έχεις βαρεθεί και να τα βλέπεις, το denim shirt «θα σώσει τη μέρα». Συνδύασε το δικό σου με jean παντελόνι για ένα total denim look (γνωστό και ως «Canadian Tuxedo»: Πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό τραγουδιστή, Βing Crosby, ο οποίος το 1948 στο πλαίσιο μίας περιοδείας του επισκέφθηκε ένα ξενοδοχείο στο Vancouver του Καναδά με σκοπό να μείνει εκεί. Του αρνήθηκαν όμως να κάνει check-in γιατί τον βρήκαν ανεπίσημα ντυμένο. Φορούσε ένα jean παντελόνι και ένα jean πουκάμισο Levi’s τα οποία ο ίδιος περιέγραψε ως το «κοστούμι» του και η έκφραση αυτή έμεινε στην ιστορία περιγράφοντας όλα τα total denim looks) ή με τη φόρμα σου και ένα T-shirt από μέσα για ακόμα πιο άνετες εμφανίσεις.

Εμείς βρήκαμε παρακάτω τα καλύτερα denim πουκάμισα της αγοράς και τα προσθέσαμε στη «λίστα μας» με την ελπίδα να κάνεις και εσύ το ίδιο. Θα δικαιωθούμε; «Εσύ αποφασίζεις» που έλεγε και ο Γιάννης Βούρος στην ομώνυμη σειρά.
Δες επίσης: Μan of Duty: Το καθήκον φέτος προστάζει να βάλεις ένα bomber jacket στην ντουλάπα σου



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved