Τhe List: Socks και Δέος!

Δεν είναι ότι χάνεις πάντα τις κάλτσες σου, είναι ότι απλά δεν έχεις αρκετές. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις.

Κάλτσες: ένα όνομα-μία ιστορία που κρύβει πίσω της την τραγικότητα της απώλειας και τον πόνο της έλλειψης. Πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί πάνω από αυτό το «πρώτο συρτάρι» να ψάχνεις ένα ζευγάρι να φορέσεις για να φύγεις από το σπίτι, σχεδόν να είσαι με τα κλειδιά στο χέρι και να έχεις βάλει το μπουφάν σου… και ξαφνικά να εντοπίζεις μόνο τη μία. Θυμός, απογοήτευση, αγωνία κατακλύζουν την καρδιά και το μυαλό σου και ένα μόνο ερώτημα πλανάται στην ατμόσφαιρα: «πού μπορεί να πήγε η άλλη»;

 

 

Γιατί είναι γνωστό πως υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν όπου πηγαίνουν οι μονές κάλτσες όταν εξαφανιστούν και στο παιδικό μας μυαλό αυτό μας έκανε να χαμογελάμε… τουλάχιστον εκεί είναι ευτυχισμένες. Τώρα, όμως, ως ενήλικας πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Να πάψεις να μεμψιμοιρείς και να λάβεις δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτούς τους «μικρούς, ξαφνικούς χαμούς». Δεν ξέρουμε που έχουν πάει όλες αυτές οι κάλτσες που έχεις χάσει όλα τα περασμένα χρόνια, δεν μπορούμε καν να εξηγήσουμε πως γίνεται αυτό (μία θεωρία συνωμοσίας μιλάει για λάθη στο πλύσιμο, άλλη στο άπλωμα… τίποτα επιβεβαιωμένο) αυτό που ξέρουμε όμως με βεβαιότητα είναι το από πού μπορείς να αποκτήσεις, νέα και καλόγουστα ζευγάρια από αυτό το τόσο χρηστικό αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου.

Γι’ αυτό και η σημερινή «Λίστα» μας είναι αφιερωμένη στις κάλτσες και σου παρουσιάζει παρακάτω σχέδια αθλητικά αλλά και πιο επίσημα, με logos, μονόχρωμα ακόμα και με prints, που μπορείς να κάνεις άμεσα δικά σου με το πάτημα ενός κουμπιού και μία απλή «προσθήκη στο καλάθι» σου. Δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου δεν θα χάσεις και αυτές (ή και αυτήν), αυτό όμως που σου υποσχόμαστε είναι ότι θα τις χαρείς μέχρι να συμβεί «το μοιραίο». Καλά Ψώνια!

Δες επίσης: Tα T-Shirts είναι πάντα μία καλή ιδέα (και τον χειμώνα)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved