Παπούτσι Reebok απ’ το Alien κι ας είναι μπαλωμένο

Για εσένα που θες «εξωγήινα» αθλητικά στα πόδια σου.

Η αγάπη του κόσμου για τα sneakers είναι δεδομένη. Το ίδιο και για τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, ιδιαίτερα όταν αποτελούν ζωντανούς θρύλους του σινεμά όπως η σειρά ταινιών Alien. Εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο πίνουν νερό στο όνομα του κλειστοφοβικού διαστημικού έπους καθώς μπαίνουν σε κινηματογραικές αίθουσε και αράζουν σε καναπέδες φορώντας τα αθλητικά παπουτσάκια τους.

Έτσι Το 2016 η Reebok είχε μία πρωτότυπη ιδέα: να βγάλει δύο ζευγάρια αθλητικών εμπνευσμένα από την ταινία. Τότε, βέβαια, το έκανε έχοντας στο νου της μονάχα το ανδρικό κοινό. Με το νέο Alien προ των πυλών όμως είπε να επαναλάβει το πείραμα σε unisex μορφή αυτή τη φορά –γιατί σκέφτηκαν ότι δεν είναι σωστό να μην «παίζουν» τα κορίτσια.

Δεν ξέρουμε αν θα αγοράζαμε βέβαια αυτή την γοητευτική κουφαμάρα, σίγουρα όμως μας έχει κινήσει το nerd μας ενδιαφέρον. Διότι και καλαίσθητα είναι και θα σε κάνουν να νιώσεις σαν αστροναύτης· που προσπαθείς να ξεφύγεις από το τέρας, στους θεοσκότεινους ατσάλινους διαδρόμους του διαστημόπλοιου-φωλιά της μαμάς Alien και των φονικών παιδιών της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved