Η Swatch μας προσφέρει επιτέλους το πρώτο προσιτό gadget του Q Branch

Μπορεί η πρεμιέρα του No Time to Die να αναβάλεται συνεχώς, όμως τα gadget του James Bond παράγονται κανονικά.

Πόσες φορές έχεις ζηλέψει τα gadget που έχει σχεδιάσει ο Q για τον 007; Μια Aston Martin με ρουκέτες μπορεί φαίνεται ιδανική για να ανοίγει ο δρόμος  στην κίνηση της Κηφισίας. Όπως και κάθε είδους ρολόι και στυλό που συμπληρώνουν την «πανοπλία» του James Bond να αποτελούν απόλυτα συλλεκτικά είδη. Δυστυχώς όσα τελικά είναι διαθέσιμα, εκτός από το ότι συνήθως είναι ρέπλικες, άρα θα σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή μόνο με το στυλ τους, συνήθως απευθύνονται σε λίγους και εκλεκτούς. 

Όλα αυτά μέχρι σήμερα που μπορείς, αν προλάβεις, να φορέσεις όχι απλά το ρολόι του 007 που έχει «φτιάξει» ο Q, αλλά το ρολόι του ίδιου του Q σε πολύ προσιτή τιμή. Η Swatch λοιπόν δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του κορυφαίου κατασκόπου να αποκτήσουν το ρολόι που φοράει ο Q στην ταινία No Time to Die. Η εμφάνισή του συνδυάζει με επιτυχία το casual στυλ της ελβετικής ωρολογοποιίας  με τη σοβαρότητα της MI6. Η κάσα από βουρτσισμένο ατσάλι, το γράμμα Q να καταλαμβάνει τη θέση της 6ης ώρας στο διάφανο καντράν και το δερμάτινο λουράκι με την καρό υφή συνηγορούν για την παραπάνω περιγραφή. Φυσικά δεν έχει κανένα περίεργο gadget, αλλά είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα που είναι και πολύ πιο χρήσιμο για την καθημερινότητα. 

Θα το παραλάβεις στην εξίσου ειδική για την περίσταση συσκευασία που μοιάζει με το mini laptop του πολυμήχανου εφευρέτη για να θυμίζει την περιορισμένη διάθεσή του. Η αβεβαιότητα του κορονοϊού μπορεί να μεταθέτει συνεχώς την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας, όμως τα πρώτα και προσιτά κομμάτια του επίσημου merch είναι εδώ για να κάνει πιο υποφερτή την αναμονή. Τρέξε πριν εξαντληθεί. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved