Style Evolution: Ο Hugh Grant πάντα ντυνόταν σαν έμπορος έργων τέχνης από το Mayfair

Απλά όλος ο πλανήτης αποφάσισε να ασχοληθεί τώρα με το στυλ του εξαιτίας του «The Undoing».

Η νέα σειρά του HBO με τη Νicole Kidman και τον Hugh Grant είναι το talk of the town του πλανήτη αυτές τις μέρες. Ένας φόνος, ένας επιφανής γιατρός κατηγορούμενος, το ΜManhattan σαν σκηνικό και τα παλτό της «Grace Fraser», που σχεδίασε αποκλειστικά για την τηλεοπτική παραγωγή η ενδυματολόγος Signe Sejlund, έχουν ήδη αναλυθεί σε άρθρα στα lifestyle media όλου του κόσμου. Το style όμως του Hugh Grant έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Άδικο αν θες τη γνώμη μας. Γιατί ο 60χρονος ηθοποιός από το Λονδίνο ήταν πάντα ένα ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα με ιδιαίτερη αισθητική, στη ζωή αλλά και στην εμφάνισή τους.


hugh grant 2020 hbo


Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, εκεί στα μισά της δεκαετίας του ’90, η ευαισθησία των κινηματογραφικών του χαρακτήρων αποτυπώνονταν και στον τρόπο που ντύνονταν. Loose παντελόνια, μονόχρωμα που πουκάμισα με πλεκτά ριγμένα στους ώμους του, πάντα χωρίς γραβάτα και πάντα με μία δόση επιμελούς ατημέλητου στυλ. Παρατηρώντας την gallery θα δεις πως απολάμβανε να κυκλοφορεί σαν μποέμ έμπορος τέχνης από το Mayfair και στην πραγματική του ζωή.

Μεγαλώνοντας υιοθέτησε το business-casual στυλ πάντα με τον δικό του όμως τρόπο. Ριγέ πουκάμισα (ποτέ σε στενή γραμμή), boxy Chinos, κάποια ριγέ Ralph Lauren Polos και φυσικά τα αγαπημένα του Swiss Watch ρολόγια, τον συντρόφευαν στις επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις του. Μαζί με ένα έμφυτο attitude σνομπισμού και μία αδιόρατη υπεροψία που έκανε να φαίνεται υπερβολικά ακριβό ό,τι και αν φορούσε.

 

 

Ο Hugh Grant, ακόμα και σήμερα, όταν δεν κάνει ελάχιστες εξαιρέσεις σε red carpet events για να φορέσει σμόκιν, μοιάζει με αυθάδη μεγαλοαστό νεαρό που συχνάζει το καλοκαίρι στις Κάννες και τον χειμώνα κάνει σκι στο Σεν Μόριτζ, αλλά ντύνεται με τρόπο πιο αντικομφορμιστικό. Λέγοντας «είμαι πλούσιος αλλά δεν θέλω να δείχνω πλούσιος».

Δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο style combo: μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και είναι ελάχιστες οι φορές που τον έχουμε δει αθλητικά ντυμένο. Είναι ένας ευγενής με underground δραστηριότητες, ένας εστέτ με απαιτητική δουλειά, ένας 60χρονος που δεν θα περάσει ποτέ τη μαγική ηλικία των 35 και θα είναι πάντα για εμάς ο «William Thacker» στο Νοtting Hill.

Δες επίσης: The List: Τα λευκά sneakers είναι οι «πυλώνες» κάθε γκαρνταρόμπας



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved