Τhe List: Τα παντελόνια φόρμας τώρα δικαιώνονται

Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση «αν όχι τώρα, πότε»… θα μπορούσαμε να τα φορέσουμε περισσότερο;

« Αν όχι έτσι, πώς; Κι αν όχι τώρα, πότε;» Έτσι αρχίζει το τραγούδι των παρτιζάνων του Γκένταλε στο βιβλίο του Πρίμο Λέβι "Αν όχι τώρα, πότε;" Και μπορεί να είναι ιεροσυλία να μεταφέρεις σε όρους μόδας τη ρήση αυτή, αλλά δεν μας ήρθε τίποτα πιο κατάλληλο στο μυαλό για να δείξουμε το πόσο «είναι η στιγμή τους». Και με το «τους» αναφερόμαστε στα παντελόνια της φόρμας. Βαμβακερά ή nylon, με λάστιχο στους αστραγάλους ή σε ίσια γραμμή, με logo, γραμμές ή εντελώς μονόχρωμα, τα track pants έχουν την τιμητική τους εν μέσω lockdown και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνδρας που δεν αντιλαμβάνεται το γιατί.

 


«Αν δεν είναι τώρα η πιο σωστή στιγμή για να βάλεις τη φόρμα σου μέσα στο σπίτι, πότε είναι»; «Πoτέ!» είναι η δική μας απάντηση. Η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι η λύση αυτή είναι μονόδρομος είτε απλά κάθεσαι στο σαλόνι σου, είτε δουλεύεις στην τραπεζαρία σου, είτε κάνεις δουλειές εντός και εκτός σπιτιού. Δεν είναι τόσο πρακτικό να φοράς jean και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να φοράς υφασμάτινα παντελόνια λες και παίζεις στο «Suits» ενώ είσαι σε καθεστώς τηλεργασίας. Ακόμα και οι χαρακτήρες της σειράς σε αυτήν την περίπτωση, φόρμα θα φόραγαν.

Βρες από τα οκτώ παντελόνια που διαλέξαμε για εσένα στην παρακάτω «λίστα» -από όλες τις νέες κυκλοφορίες της αγοράς- και διάλεξε αυτό που πιστεύεις θα «δέσει» καλύτερα με το αγαπημένο σου φούτερ, με το hoody που φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και με το T-Shirts (για τους πιο θερμόαιμους) που δεν αποχωρίζεσαι μέσα στο σπίτι ούτε τον Νοέμβριο. Τα track pants βρίσκονται στο απόγειο της δόξας τους και επιτέλους μπορείς να συνδυάσεις άνεση με στυλ χωρίς να φαίνεται ότι φοράς πιτζάμες και θα πέσεις για ύπνο. Το athleisure (συνολικά) και οι φόρμες (ειδικά) τώρα δικαιώνονται. Μία πανδημία και δύο lockdown, μετά…


Δες επίσης: The List: 10 straight jeans που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς για πάντα

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved