Ο Joe Biden έχει στο στυλ του κάτι από Top Gun

Μας έκανε να θυμηθούμε την αιώνια πίστη στο γυαλί του Maverick

Στο στυλ δεν χωράνε οπαδικά. Ούτε πολιτικά. Μπορεί να χωνεύουμε και να μην χωνεύουμε κόσμο, αλλά θα μιλήσουμε πάντα για τους άντρες που ξέρουν από καλό στυλ. Όπως μιλούσαμε και για τα κοστούμια του Donald Trump το 2016, έτσι πρέπει να αναφέρουμε ότι και ο Joe Biden -ακόμη και στα 77 του- δείχνει να αντιλαμβάνεται το στυλ και δη στα αξεσουάρ. Άλλωστε έδειχνε στιλάτος από τότε που ήταν πιτσιρικάς.

 

 

Εδώ όμως δεν είμαστε στα 60s που τα κοντομάνικα πουκάμισα κάνουν ακόμη πάταγο. Όταν όμως ακολουθείς την μόδα μπορεί είτε να σου βγει σε καλό είτε και σε κακό. Πάντα όμως, ό,τι και αν κάνεις, είναι καλό να έχεις κάποια στάνταρ. Στο κομμάτι της μόδας, ο νυν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το κάνει με τα γυαλιά ηλίου του.

 

Ωσάν σύγχρονος -ή μάλλον παραδοσιακός- Maverick, o Joe Biden δείχνει να εκτιμά την αυθεντικότητα ενός κλασσικού Ray-Ban. Και όχι ενός οποιοδήποτε Ray-Ban, αλλά του μοντέλου που χαρακτήρισε μία ολόκληρη γενιά αλλά και μία αμερικανική κουλτούρα. Το aviator. Ήταν το γυαλί που επέλεξε προεκλογικά και το γυαλί που θα συνεχίσει να φοράει – για όσους τον θυμούνται, τα αγαπούσε από την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος του Barack Obama. Πέρα όμως από το στυλ, μιας και το Aviator μπορεί να μεταμορφώσει, ο Biden έχει τις ιδανικές γωνίες στο πρόσωπο που μπορούν να υποστηρίξουν ένα Ray-Ban. Και μάλιστα έχει διαλέξει το χρυσαφί χρώμα σκελετού με τους μαύρους φακούς.

 

biden gyalia2

 

Αν κρίνουμε από τα γυαλιά, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κορυφαίες απόψεις για το στυλ. Ελπίζουμε να έχει και για την χώρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved