Τhe List: 8 hoodies που θα κάνουν τις ημέρες σου μέσα στο σπίτι λίγο καλύτερες

Aπό τον πρίγκιπα Κάρολο μέχρι τον Kanye West, δεν υπάρχει άντρας σε αυτόν τον πλανήτη που να μην έχει φορέσει μία φορά στη ζωή του φούτερ. Ε αυτήν την «μία» τώρα θα τη δεις να πολλαπλασιάζεται.

Με κουκούλα, με logo, μονόχρωμο, με prints, από κασμίρι ή βαμβάκι, μακρύ ή στο ύψος της μέσης, σε loose ή slim fit γραμμή, το φούτερ αυτήν την μέρα/μήνα/χρόνο έχει την τιμητική του. Σίγουρα δεν το επέλεξες, αλλά ακόμα πιο σίγουρα θα το αποδεχθείς και θα το «ακολουθήσεις» γιατί οι μόνες στυλιστικές επενδύσεις που αξίζει να κάνεις είναι σε homewear και sportwear και τα hoodies «παίζουν» και στις δύο. Άρα είναι ο βασιλιάς τους και το πρώτο πράγμα που πρέπει να αγοράσεις τώρα που η καραντίνα δεν είναι μακρινή ανάμνηση αλλά η νέα μας πραγματικότητα.

Οι stars τα επιλέγουν για τις off-duty εμφανίσεις τους, οι αθλήτες τα επιλέγουν γιατί αυτό έχουν μάθει να κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι τα επιλέγουν πλέον αναγκαστικά, γιατί πόσο να αντέξεις μέσα στο σπίτι με το πουκάμισο και το πουλόβερ; Θα θες να φορέσεις το φούτερ σου, να βάλεις την παλιά σου φόρμα και να κάτσεις στον καναπέ να παίξεις X-box σαν άνθρωπος.

Αυτήν την ρουτίνα που ξεκίνησες στο προηγούμενο lockdown και σκοπεύεις να τη «θεμελιώσεις» τώρα, μπορείς να την ακολουθήσεις μέσα στα πιο cool hoodies που θα βρεις παρακάτω και μπορείς να «κρατήσεις» και στην μετά Covid-19 εποχή. Γιατί να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις μπάλα σαν ρακοσυλλέκτης, αν μπορείς να το κάνεις με στυλ; Εκτός να έχεις κάποια παλιά, πλεκτή ζακέτα για γούρι για τη νίκη, οπότε μπροστά στην τύχη ακόμα και η μόδα παραδίνεται. Αλλιώς, καλά ψώνια και «φούτερ να πάρεις»!
Δες επίσης: Το καρό είναι το απόλυτο ανδρικό σχέδιο του φθινοπώρου

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved