Βγάλτε τα μαύρα τζιν απ’ τις ντουλάπες!

Ήρθαν στη μόδα ξανά ακόμη και σκισμένα σε πεντακόσια σημεία.

Όταν ήμασταν μαθητές το μαύρο τζιν ήταν μια άριστη λύση για κάθε Σαββατιάτικη έξοδο. Όπου κι αν πήγαινες μπορούσε να σε σώσει: σε πάρτι, στα μπαράκια της εποχής, στα κλαμπ της παραλιακής ακόμα κι αν ήσουν μεταλάς κι ήθελες να εμφανιστείς λιγάκι πιο επίσημα –και όχι με το αγαπημένο σου τζιν της αθάνατης ελληνικής μάρκας ΦΑΡΕΤΡΑ.

Κάποια στιγμή, όπως όλα τα αγαπημένα πράγματα, έφυγε από τη μόδα κι εμείς χάσαμε το «σιγουράκι» μας. Γιατί μας πήρατε μακριά τα μαύρα τζιν που αγαπήσαμε ρε σατανάδες της fashion police; Ε, γιατί; Αφού όταν τα βάζαμε ακόμα κι αν ήταν στο κακό τους το χάλι, εμείς νιώθαμε γαμπροί.

Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει δριμύτερα στη μόδα με κάθε πιθανή κι απίθανη μορφή του. Skinny και baggy, γυαλιστερά ή ξασπρισμένα, με γυρισμένα μπατζάκια ή ακόμη και σκισμένα σε πεντακόσια διαφορετικά σημεία. Είναι αυτό που λένε MUST και τα φοράνε όλοι. Και ιδιαίτερα οι διάσημοι του Χόλυγουντ που τα έχουνε κάνει σημαία τους. Μέχρι και τα τζιν, σε φόρμα 90s ξεχασμένη από τον Θεό, όπως τα λάνσαρε ο ιερέας του στυλ Ryan Gossling που μπορείς να «θαυμάσεις» στην παρακάτω γκάλερι, έχουν επανέλθει στο προσκήνιο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved