Όταν ο Sammy Davis Jr γνώριζε τι ώρα είναι οι άλλοι απλά τον προσκυνούσαν

Ίσως ένα από τα πιο καλόγουστα ρολόγια όλων των εποχών.

Το αξεπέραστο ρολόι Pasha de Cartier έγινε γνωστό παγκοσμίως πάνω στον καρπό του τρομερού Sammy Davis Jr. Από τότε πόσους και πόσους δεν είδαμε να το φοράνε, και τόσα χρόνια μετά: Rami Malek, Will Smith και Maisie Williams.

Η εταιρία Cartier το κάνει relaunch για φέτος και όλοι έχουμε μείνει άναυδοι μιας και θυμηθήκαμε πόσο κομψό και όμορφο είναι αυτό το ρολόι.

Το συγκεκριμένο ρολόι έχει μία σχεδόν μακάβρια ιστορία μιας και το είχε χαρίσει ο ίδιος ο Frank Sinatra στον αγαπητό του φίλο Sammy Davis Jr κι αυτός το πήρε μαζί του κυριολεκτικά στον τάφο μιας και είχε δηλώσει την επιθυμία να θαφτεί μαζί με το ρολόι.

Τι θα σου έλεγε σήμερα ο Frank Sinatra για τις γυναίκες

 

Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε χαραγμένη επιγραφή από τον ίδιο τον Sinatra που έγραφε, στο πίσω μέρος: “Sammy, I Luv Ya, F.A.S”.

Ο ίδιος ο Sammy ήταν κάπως άρρωστος με τα κοσμήματα και είχε πάρει μαζί του στον τάφο, 70.000 δολαρίων αξίας κοσμήματα και το συγκεκριμένο ρολόι. Σχεδόν σε κάνει να θέλεις να γίνεις τυμβωρύχος.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις πως μοιάζει το Pasha de Cartier και πόσο πωλείται τώρα το 2020:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved