Το καπέλο jockey ήρθε και πάλι στη μόδα;

Ή απλά το φόρεσε ο Μπέκαμ και γίναμε; 

Στο δικό μας το μυαλό το jockey, ήταν το καπέλο που η μάνα μας ήθελε να φοράμε μονίμως για να μην πάθουμε ηλίαση. Πιστός φίλος στο τρέξιμο στην αλάνα, στο ποδήλατο, στην τσάρκα στην πόλη. Όπου 10χρονο να σου και ένα καπέλο. Αλλά αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Σωστά; Ή μήπως όχι;

Γιατί η τελευταία εμφάνιση του David Beckham, μας έβαλε σε προβληματισμούς. Ο άλλοτε άσος της μπάλας βρέθηκε σε παιχνίδι των Lakers και δεν παρέλειψε να τιμήσει την all time classic αμερικανική περιβολή, που προστάζει ότι το jockey δεν πρέπει να λείπει από το κεφάλι σου. Θα μπορούσαμε να πούμε άλλωστε πως ο Beckham είναι ένα πρόσωπο που επηρεάζει την μόδα, αλλά η αλήθεια είναι πως το καπέλο έχει ξανακάνει ήδη μία μίνι εισβολή στην αγορά.

Και η εισβολή αυτή το θέλει να ταιριάζει με ζακέτες, σκισμένα τζινς, καρό πουκάμισα αλλά και ξεθωριασμένα t-shirts. Κάτι  από 90s δηλαδή για να θυμηθείς την εποχή που σε κυνήγαγε η μάνα σου να φορέσεις το καπέλο. Τώρα που βεβαιωθήκαμε πως δεν ευθύνονται αυτά για την καράφλα μας αλλά τα γονίδια, δοκίμασε να τα ταιριάξεις με το ντύσιμο σου για πιο casual εμφανίσεις.

Και όλα καλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved