Είσαι σκληρός τύπος; Σου έχουμε το κατάλληλο ρολόι

To μοντέλο G-Shock φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκείνους που είναι φτιαγμένοι από ατσάλι.

Όλοι ξέρουμε ότι ένα καλό ρολόι αναβαθμίζει κατακόρυφα το πρεστίζ της γενικότερης εικόνας σου. Μπορεί να είσαι ντυμμένος στην πένα, το μαλλί να γυαλίζει από την περιποίηση και η γυμναστική να αποτυπώνεται στη γενικότερη στάση του σώματος και από το πόσο καλά ταιριάζεις μέσα στα ρούχα σου, ωστόσο ένα καλό ρολόι είναι η πινελιά αυτή που θα σε τελειοποιήσει στα μάτια των γύρω σου.

Πρώτος διδάξας; Ο James Bond φυσικά.

 

Βέβαια στην περίπτωση του στυλάτου πράκτορα και ακριβότερου όπλου της Αυτού Μεγαλειότητος, ταιριάζουν τα κομψά και λαμπερά ρολόγια. Τι γίνεται όμως αν είσαι ανάμεσα σε κάτι που τείνει περισσότερο σε Arnold Schwarzenegger ή τον The Mountain του Game of Thrones παρά τους Sean Connery και Daniel Craig; Διαλέγεις ανάλογο ρολόι.

Η G-Shock λοιπόν έφερε στον κόσμο το μοντέλο GMWB5000CS-1, ένα ρολόι που ανήκει στην κατηγορία Full Metal Series και είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Το GMWB5000CS-1 έχει ένα φινίρισμα από άνθρακα (DLC) το οποίο το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό σε κραδασμούς και αποτελεί ένα brutal εξάρτημα για μια απόλυτα σκληρή περσόνα.

Πέραν του design το μοντέλο της G-Shock διαθέτει επίσης:

-Bluetooth για σύνδεση στην εφαρμογή G-Shock Connected

-Ατομικός χρόνος πολλαπλών ζωνών, που επιτρέπει στο ρολόι να προσαρμόζεται για ακρίβεια οπουδήποτε κι αν πάτε

-Σκληρή τεχνολογία Solar, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να φορτίζεται ακόμη και σε αδύναμο φως του ήλιου

-200M Αντοχή στο νερό

-Πλήρες αυτόματο LED Super Illuminator LED

-5 καθημερινά ξυπνητήρια

-Πλήρες αυτόματο ημερολόγιο

Αρκετά όμως με τα λόγια και ας μιλήσει η εικόνα. Απόλαυσε το  GMWB5000CS-1 της G-Shock στο παρακάτω άλμπουμ, ενώ μπορείς να το αγοράσεις από τον Ιούνιο του 2020, εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved