Το ρολόι του Michael Jordan έχει κάτι από τον Tony Stark

Avenger δεν σε κάνει μόνο η στολή, αλλά και το καλό ρολόι. 

Πες ό,τι θες για τον Michael Jordan, αλλά εκτός από βολές, καρφώματα και γενικότερα skills μέσα στο παρκέ, ο GOAT είχε και έχει άριστη σχέση με την μόδα. Ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια, ο Jordan έχει μετατραπεί σε ένα διαχρονικό αντρικό fashion icon αφού προσέχει τόσο τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις όσο και τα αξεσουάρ του. Το τελευταίο αυτό κράτα το.

 

Αν σου τύχει ερώτηση σε κανένα παιχνίδι τύπου Trivial Pursuit για το τι σχέση έχει ο Jordan με τον Iron Man, τον Robert Downey Jr. δηλαδή, φρόντισε να απαντήσεις ότι είναι το ρολόι. Γιατί σε πρόσφατη εμφάνισή του, ο Jordan έβγαλε τον Avenger από μέσα του με το Urweck UR-202S, το ίδιο ρολόι που προτίμησε ο Tony Stark στο Avengers: Endgame. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011, θεωρείται από τα πιο δυνατά μοντέλα της σειράς και είναι το πρώτο της Urweck που δεν κυκλοφόρησε με δερμάτινο λουρί.

Αν μη τι άλλο, το λες κατάλληλο αξεσουάρ για έναν Iron Man τύπο. Ακόμη και αν δεν φοράει την στολή του Tony Stark.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved