Το λευκό να μην το φοβάσαι

Πέντε λευκά jacket για όχι και τόσο «αγνές» εμφανίσεις.

H μεγάλη αλήθεια είναι πως φοβόμαστε τα λευκά ρούχα. Όχι τόσ για τους συνδυασμούς του στυλ, όσο για το ότι μπορούν να λερωθούν εύκολα. Και ακόμη και αν αυτό αποτελεί μία μεγάλη αλήθεια, το ντύσιμο «στα λευκά» έχει την δική του υπεροχή. Πόσο μάλλον τώρα που η άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα για τα καλά.

Μέσα σε αυτά έρχεται να κάβνει την εμφάνιση του και το λευκό jacket. Όχι εκείνα τα παλιά αντιανεμικά που θυμάσαι από το σχολείο. Με τις νέες τάσεις στη μόδα, θυμίζουν περισσότερο μεγάλα πουκάμισα παρά jackets. Είναι αρκετά ανθεκτικά για να σε καλύψουν στις ξαφνικές νεροποντές αλλά ταυτόχρονα το ύφασμα είναι αεράτο και ελαφρύ ώστε να μην νιώθεις ότι έξω ρίχνει χιόνια. Θα ταιριάξουν μοναδικά με τα ανοιχτόχρωμα πουκάμισά σου, τα trainers σου αλλά και με όλα τα t-shirts.

Ρίξε μία ματιά στους 5 παρακάτω διαφορετικούς τύπους, όπου μπορείς να βρεις «αντίγραφά» τους σε όλα τα καταστήματα με ανδρικά ρούχα. Μην το φοβάσαι το λευκό. Θυμίσου και τον Τόνι Μοντάνα.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved